Home Sport Nogomet ŠVAJNI BULJIO U VRELU GEORGINU U PRENOSU UŽIVO: Novinarka uzdahnula kad je...

ŠVAJNI BULJIO U VRELU GEORGINU U PRENOSU UŽIVO: Novinarka uzdahnula kad je videla šta radi, šta će reći Ana?

Bastijan Švajnštajger bi mogao na “ribanje” kod supruge Ane Ivanović zbog komentara u uživo prenosu tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Nekadašnji reprezentativac “pancera” je stručni konsultant u domovini, a u emisiji posvećenoj Euru odlutao mu je pogled ka Georgini Rodrigez, devojci Kristijana Ronalda.

U utorak uveče je 39-godišnji srpski zet u prenosu “ARD-a” tokom meča je prokomentarisao snimke sa rođendana najstarijeg sina Kristijana Ronalda. Slavljen je 14. rođendan, a devojka Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez je u vrlo provokativnom izdanju poklonila dres Nemačke Kristijanu junioru.

Nešto se tu dešava… Šta ti gledaš?”, rekao je novinarki Ester Sedklaček. Kada je shvatila da Bastijan ne govori o dresu Nemačke nego o izdanju Georgine rekla je: “Oh Basti… U dresu, dres Nemačke!” 

Bastijan Švajnštajger ima 39 godina i od septembra 2014. godineje u vezi sa Anom Ivanović. Nekadašnja najbolja teniserka sveta se udala za njega 2016. u Veneciji, a u braku imaju dva sina rođena 2018. i 2019. godine. U februaru 2023. su objavili da čekaju još jedno dete. Nekadašnji nemački fudbaler obožava Beograd i redovno je sa Anom u Srbiji, a videli smo ga dosta puta i na košarkaškim utakmicama Partizana. Ipak, ovakvi komentari bi mogli da mu naprave problem kući! Pogledajte kako je Georgina Rodrigez izgledala:

(MONDO, N.L.)