Home Sport Nogomet Džeko i Rakitić sve bliže dolasku u Hajduk

Džeko i Rakitić sve bliže dolasku u Hajduk

IVAN RAKITIĆ (36) i Edin Džeko (38) jako su blizu Hajduku. Index je prvi pisao o ozbiljnom interesu Hajduka za hrvatsku i bosansku legendu te o tome da ni oni nisu imuni na zov s Poljuda, a sada doznajemo da se otišlo korak dalje prema konkretizaciji dva spektakularna transfera.

Došlo je do napretka u pregovorima

Indexu je potvrđeno da se intenzivno radi na njihovoj realizaciji, ali da se rješenje poslova ne očekuje prije početka priprema. No, rečeno nam je da je to jako blizu te da su strane približile stajališta. Tako da sve ide prema tome da Rakitić i Džeko ovog ljeta povedu Hajduk.

Oba su igrači pod ugovorom, Rakitić u saudijskom Al Shababu, a Džeko u Fenerbahčeu. No prvom klub neće raditi probleme zato što se želi vratiti u Europu, a Jose Mourinho, novi trener Fenera, ne računa na Džeku iako je on sjajno odradio sezonu u tom klubu. U 46 utakmica za Fener postigao je 25 i namjestio 10 golova.

Kalinić ofenzivu na kapitalce počeo Gattusom. Slijede igračke zvijezde

Novi Hajdukov direktor Nikola Kalinić tako nastavlja s ofenzivom na tržištu, i to dovođenjem jakih imena. Prvo je angažirao slavnog Gennara Gattusa za trenera, a sada je krenuo po igračke zvijezde.

(index.hr)