Home Magazin Zanimljivosti Vozač kamiona je objavio snimku koja je sve sablaznila: Šokirat će vas...

Vozač kamiona je objavio snimku koja je sve sablaznila: Šokirat će vas što je iskočilo iz mrklog mraka

Sve se dogodilo oko 2:30 sati ujutro, kada je prošao pokraj prozirne figure koja je stajala uz sami rub ceste.

Jedan vozač kamiona našao se u noćnoj vožnji kroz Arizonu po državnoj cesti 87, kao i stotinu puta prije, no ovoga puta dogodilo se što sigurno nije očekivao.

Vozač, William Church, medijima je proslijedio snimku koja je mnoge šokirala, a mogla bi prikazivati duha.

Portal Fox10Phoenix napisao je članak o spomenutoj ruti te je navodno u prošlosti bilo pregršt prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama. Također, državna cesta 87 je jedna od glavnih cesta za dolazak do planinskih zajednica.

Šokantno svjedočanstvo

Sve se dogodilo oko 2:30 sati ujutro, kada je prošao pokraj prozirne figure koja je stajala uz sami rub ceste.

William je otkrio kako je i sam primijetio nešto neobično uz cestu, ali da ga je snimka uvjerila da se zbilja o nečemu radi.

“Činilo mi se da sam prošao uz maglovit obris nogu, kroz koje sam vidio linije autoceste”, priča vozač kamiona.

‘Poznata’ cesta…

Church je u tom trenutku putovao između Phoenixa i Paysona, dionicom koja je poznata po paranormalnim zbivanjima, o čemu pišu u knjizi The 918 Files koja se bavi zastrašujućim slučajevima iz Arizone:

“Taj dio ceste koja prolazi sjeverno do Paysona i južno do Tucsona nevjerojatno je jeziv, posebice noću. Jedan od slučajeva na kojemu smo radili, a koji je dokumentiran u našoj knjizi, bio je s rute koja je išla južno do Tucsona. Tamo nam je jedan od svjedoka ispričao da je svojedobno pokupio autostopera čije je ime odgovaralo nekome tko je nestao 70-ih godina”.(klik.hr)