Home Magazin Zanimljivosti Voditeljica najiskrenije, kaže: “Što Sam Starija, Sve Lakše Širim Noge”

Voditeljica najiskrenije, kaže: “Što Sam Starija, Sve Lakše Širim Noge”

Voditeljica iskreno: Što sam starija, sve lakše širim noge

Prethodnih dana španska voditeljka, Alba Kariljo, dospela je u centar pažnje zbog intervjua o rastanku sa slavnim teniserom, Felisijanom Lopezom.

Alba krajem jula proslavila 37. rođendan, a pre posla na televiziji bila uspešna manekenka.

Oduvek je bila slaba pram sportistima. Sa motociklistom, Fonsijem Nietom, dobila je sina 2011. godinea zahvaljujući tom poslu je upoznala Lopeza. Nakon rastanka s njim upoznala je Lopeza.

Od 2013. godine su bili u vezi, 2015. godine su se venčali, a sledeće godine rastali.

Kraj njihove burne veze i braka teško je podnela.

– Samo 11 meseci posle venčanja, moja veza sa čuvenim kupidonom iz sveta tenisa se završila. Dehumanizujući način na koji se sve dogodilo bio je srceparajuć. Na kraju sam utonula u depresiju, nisam mogla da spavam i dan i noć sam razmišljala o mogućim razlozima tog emocionalnog pražnjenja – poručila je Kariljo.

Ona je navela da je u jednom trenutku primljena na psihijatrijsku kliniku.

– Noću bih se budila s grčevima i noćnim morama, znojila bih se i padala u nesvest. Bila sam iscrpljena od plača. Protokolom su mi oduzeli slušalice, kablove i ostalo što bi mi omogućilo da se povredim. Nisam hela da umrem, iako sam to uspela da izgovorim. Ono što sam htela bilo je da zaustavim svoj um i da se odmorim. Trećeg dana, tražila sam samoinicijativni izlazak zbog straha da je vest procurila u novine.

Tvrdi da je ojačala posle čitave situacije, a govorila je i o ljubavnom životu nakon Lopeza.

– Bitno je da se sviđaš samoj sebi da ne moraš biti s nekim. Tako pokrivate prazninu koju osećate. Opasna stvar je što onda neko mora doći i dati ti puno da prestaneš želeti biti sam i dopustiš sebi da budeš u vezi.

Pogledajte njene instagram objave.

Priznanje da se prelako prepušta muškarcima, posebno kada popije malo vina, šokirala je javnost.

– I dalje mi se to događa, ali i s drugim stvarima. Zbog dobrog parfema i zanimljivog razgovora… Imam problem što brzo širim noge. Ta se bolest s godinama pogoršava! Događa mi se to i s tipovima koji ne želi da podele račun. Idem dosta daleko – rekla je Alba.

Ona smatra da je kroz je imala mnogo problema da dokaže koliko zapravo vredi zbog “jednostavne činjenice da je bila lepa”.

– Imam puno stvari da kažem, ali moram još petnaest puta da dokažem da nisam glupa i spora. U međuvremenu, započela sam magistarske studije. Već sam umorna od toga da se moram dokazivati, da moram pričati o svom životu… Od sada želim da radim s mozgom – poručila je Alba Kariljo.

(cazin.net)