Home Sport Borilački sportovi VIDEO Zaprosio je curu u ringu pred 20.000 ljudi, ona šokirala: Što...

VIDEO Zaprosio je curu u ringu pred 20.000 ljudi, ona šokirala: Što si radio s glumicom u sobi?!

Gomila je zviždala, jedan muškarac ju je pokušao zaliti vodom. U snimci koju je kasnije objavio na svom Instagram profilu, negirao je optužbe o prevari…

Teško je imati lošijih 15 minuta od ovog MMA borca ​​iz Češke, koji je izgubio borbu i odbijena mu je bračna ponuda ispred 20.000 vrištećih obožavatelja, piše New York Post. 

Lukasa Bukovaza djevojka je optužila pred svima i da ju je varao. Neugodan trenutak snimljen je prošlog vikenda na turniru Clash of the Stars u Češkoj.

– Nakon svega što se dogodilo, vjerojatno ne. Ne bih rekla. Prevario si me s Nikolom Lauberovom, porno glumicom, u hotelskoj sobi – odgovorila je djevojka na njegovu prosidbu.

Gomila je zviždala, jedan muškarac ju je pokušao zaliti vodom. U snimci koju je kasnije objavio na svom Instagram profilu, negirao je optužbe o prevari.

@blacksaiil1 Un combattant de MMA a proposé à sa petite amie après une défaite et a été rejeté devant 20 000 fans 🥺💔😳#ufc #viral #fypage #mmafighter #foryou #mariage #triste #ko #boxe #fighter #CapCut ♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

‘Dva poraza u dvije minute’, bio je jedan od komentara razočaranih obožavatelja.

Sve je inscenirano?

Video je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Međutim, čini se da je incident s prosidbom zapravo bila ‘promocija’ nadolazeće borbe. Djevojka je otkrila na društvenim mrežama da s MMA borcem nije već nekoliko mjeseci i da ima drugog partnera, piše Daily Mail. 

(24sata.hr)