Home Magazin Zanimljivosti VIDEO Klokan u Australiji htio utopiti psa u rijeci, napao i vlasnika:...

VIDEO Klokan u Australiji htio utopiti psa u rijeci, napao i vlasnika: ‘Pusti ga, jesi me čuo’

Nedavno se u Victoriji, Australija, odigrala dramatična scena kada se vlasnik psa suočio s klokanom koji je pokušavao utopiti njegovog četveronožnog prijatelja. Iako klokani često predstavljaju simbol Australije, ovaj incident pokazuje da nisu uvijek bezopasni kao što se može činiti na prvu.

Sve se dogodilo brzo, a vlasnik psa, očito zabrinut za svog ljubimca, hrabro se suočio s klokanom. “Udarit ću te u glavu, jesi li me čuo?!” povikao je muškarac prestrašen za sudbinu svog psa.

Klokani su poznati po svojoj mišićnoj snazi i sposobnosti da se brane, a ovaj poseban primjerak odlučio se obrušiti na vlasnika psa. Međutim, muškarac se hrabro borio kako bi spasio svog ljubimca od klokana.

Vlasnik psa snimio je dramatičnu situaciju, a video je ubrzo postao viralan na TikToku, skupivši više od 2 i pol milijuna pregleda u samo 10 sati.

Ovaj incident podsjeća nas na važnost opreza prilikom susreta s divljim životinjama, čak i onima koji se čine bezopasnima. Iako su klokani često prikazani kao simboli Australije, ovaj slučaj ukazuje na potrebu za razumijevanjem njihovog ponašanja i pridržavanjem sigurnosnih mjera kako bi se izbjegli potencijalni sukobi. Na kraju, srećom, pas je spašen, a muškarac je pokazao veliku hrabrost i odlučnost.

Sve se odvijalo brzo. Muškarac je snažno viknuo: “Udarit ću te u glavu, jesi li me čuo?!? Pusti mi psa!” To hrabro reagiranje potaknulo je klokana da se obruši na njega.

Klokani su poznati po svojoj snazi i sposobnosti da se brane, i ovaj je odlučio odgovoriti na prijetnju. Unatoč tome, muškarac nije popustio i hrabro se borio kako bi spasio svog četveronožnog prijatelja.

Cijeli incident zabilježen je na videozapisu, koji je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, privukavši više od 2 i pol milijuna pregleda u samo 10 sati.

@sbsnews_au Watch the viral moment an Aussie man jumped into an outback river to save his dog from a wild kangaroo. The video, captioned “martial arts are for everyone, even kangaroos”, has been viewed over 33 million times. #news #australia #kangaroo ♬ original sound – SBS News