Home Vijesti Regija VIDEO: Giljanović se potukao na Hvaru pa se na jahti snimao sa...

VIDEO: Giljanović se potukao na Hvaru pa se na jahti snimao sa srpskim kriminalcem

NAKON što je pet godina proveo u zatvoru zbog pokušaja ubojstva, akter splitske krimi-scene Ivan Giljanović na odmoru je na Hvaru. Na jahti se snimio u društvu Kristijana Golubovića, poznatog lika sa srpske kriminalne scene i sudionika reality showova.

Podsjetimo, Giljanović je prošle godine pušten iz zatvora. U prosincu 2019. godine je osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva Marka Bekavca, što mu, naravno, nije prvo kazneno djelo.

Sada su on i Golubović objavili snimku na TikToku na kojoj se vidi da plove na jahti. Prije toga se, piše Dalmatinski portal, dogodio incident na rivi, kada se Giljanović potukao, dok je Golubović smirivao situaciju.

@profesorgiljoelpatron #fyp #giljo #profesor #elpatron #prgavafamilija❤️💙💪🏻 #balkantiktok #idemonanajjace #hvarcroatia @Kristijan Golubovic official ♬ original sound – profesorgiljoelpatron

“Malo glisiramo”, čuje se Giljanović na snimci.

“Seljački, ali se i udara pomalo”, kaže ciljajući na raniju tučnjavu na rivi i dodaje da mu je žao što kod sebe nije imao pištolj.

“Malo, znači uvijek je akcija. Malo jedemo, malo udaramo. Srića pa nisam ima utoku. Ostavija sam je doma. Da sam ima, bija bi ga izbušija, ozbiljno ti govorim”, rekao je.

Policija je upoznata sa snimkama tučnjave i plovidbe na jahti te provjerava što se dogodilo, javlja Dalmatinski portal.

(index.hr)