Home Magazin Zanimljivosti “Varam muža sa djeverom, trudna sam i ne znam čije je dijete”

“Varam muža sa djeverom, trudna sam i ne znam čije je dijete”

U šestom sam mjesecu trudnoće i čekam rođenje djevojčice. Ne znam ko je otac jer od decembra imam redovan seks sa mužem i djeverom…

Nisam svetica, znam to, kao što znam da sam otvorila vrata pakla koja nisam smjela. Udala sam se iz ljubavi prije četiri godine i doselila u suprugovu porodičnu kuću. Suprug je stariji godinu od mene i zabavljali smo se svega šest mjeseci prije nego što smo se uzeli. Bila je to velika ljubav i još je.

Njegov dvije godine stariji brat pokušavao je da me muva još dok sam išla u srednju školu. Važio je za jednog od najzgodnijih momaka u mjestu, vozio velike motore i bio nekako divalj. Međutim, nismo ništa imali do ove godine. On se ženio i razvodio dva puta.

Ima prijeku i tešku narav. Kako živi na istom imanju kao i mi, često smo se viđali. Uvijek me je gledao prodorno, kao da me hipnotiše. I onda se desilo to. Došao je malo pod gasom kod nas. prije toga sam uspavala dvogodišnjeg sina. Suprug je otišao u Kragujevac sa svekrvom radi nekog posla. Djever je to znao. Nabacivao mi se i ranije, ali sam to vješto skrivala.

Žena zna kako da odbije na elegantan način. Ali to veče sam popila dva pita i ne znam šta mi je bilo. Malo po malo uspio je da me pritisne na trosjedu. Oprala sam se, ali nedovoljno. Znam da sam mogla biti odlučnija. Imali smo nezaboravan seks. Sve se nastavilo. Viđamo se dva-tri puta sedmično. Mislila sam da će proći, ali strast i požuda su uvijek jači.

Krajem oktobra umalo nas moja svekrva nije uhvatila na gomili. Mislim da je nešto posumnjala. Sin je bio kod nje i ona je nenadano došla u djeverovu kuću da nešto uzme. Od tada me gleda ispod oka, kao da mi kaže znam šta radiš.

U junu sam ostala u drugom stanju. I sada ne znam ko je otac, jer sam istovremeno imala seks sa mužem i djeverom. Svjesna sam situacije. Htjela sam da prekinem sa djeverom, ali on još umije da me slomi. Posljednji put je rekao da će reći bratu sve ako ga ostavim. Ovaj moj bi ga ubio. Dobar je i vrijedan, ali to ne bi podnio.

Zato sam oprezna, a djever to koristi da bi mi se uvukao pod suknju…

Izvor: b92