Home Magazin Zanimljivosti UVIJEK ĆU SE TEBI POKORAVATI”: Mlada na vjenčanju pala na koljena ISPRED...

UVIJEK ĆU SE TEBI POKORAVATI”: Mlada na vjenčanju pala na koljena ISPRED MUŽA i šokirala sve POSTUPKOM (VIDEO)

Mnogi su ostali zapanjeni onim što je supruga rekla svom mužu na njihovom vjenčanju, a mnogi su šokirani i zbunjeni činjenicom da je mlada odlučila ne samo da se proglasi ‘pokornom ženom’, već i da klekne.

Nakon što je izgovorila zavjete svom novom mužu, mlada je kritikovana zbog onoga što mu je obećala tom prilikom. U zavjetima koje je dala mladoženji, rekla mu je, između ostalog, da će mu uvijek biti pokorna. Video, koji je od tada kružio platformama društvenih medija, privukao je više od 3 miliona pregleda. Na vjenčanju je mlada klečala ispred svog muža, dok je jedna od djeveruša držala mikrofon ispred nje kako bi publika mogla da čuje šta govori.

– Ja ću postati ona žena koja gradi dom i ići ću za tobom dok ti slijediš Hrista – ponosno je rekla mlada mladoženji. – Obećavam i zaklinjem se, neka čuju na nebu, a na Zemlji izjavljujem i odlučujem, biću tvoja pokorna žena – dodala je ona. Mlada je dalje rekla da će ona i njen muž nastaviti da žive svojim životom tokom braka, ali će ona uvijek raditi ‘Božje posao’. – Jer za nas je ovo iznad same ljubavi, ovdje se radi o Bogu. Ovdje se radi o Kraljevstvu. Ovdje se radi o našoj dužnosti, da se zamislimo prema svijetu kakav je pravi brak i kakav je Bog zaista želio da brak bude – dodala je ona u svom govoru. Dok je recitovala svoje zavjete, njen muž je pogledao dole u ​​nju, klimajući glavom i smiješeći se, naizgled u skladu sa njenim zavjetima.

I volim te svim srcem – završila je govor, a gosti su počeli da tapšu i zvižde u znak zahvalnosti, dok je njen muž još bio na nogama. Mnogi su bili zapanjeni što je žena odlučila da klekne pred mužem na njihovom vjenčanju.

Snimak je odmah izazvao brojne rasprave, a mnogi su šokirani i zbunjeni činjenicom da je mlada odlučila ne samo da se proglasi ‘pokornom suprugom’, već da je to učinila klečeći, prenosi YourTango. – Klečanje nije neophodno – komentarisali su.

A momak je trebalo da klekne jer ako će žena dati sve od sebe da te voli, trebalo bi da je na pola puta – dodali su. – Šta? Ona gradi kuću, a šta onda on radi? – pitali su neki. – Užas… Plaši me to što klima glavom – napisali su.