Home Uncategorized Umro mali Viktor kog je mama Malina bacila kroz prozor, pa skočila...

Umro mali Viktor kog je mama Malina bacila kroz prozor, pa skočila za njim: Muž je zaključao u stanu?

Bježeći od požara, Malina je umotala bebu u jorgan i bacila je kroz prozor na 3. spratu, pa skočila za njim. Nažalost, mališan nije preživeo.

Majka Malina pokušala je da spasi svoje dijete od požara koji je gutao njihov stan na trećem spratu zgrade u Rumuniji. Malina je uradila sve što je u njenoj moći da pomogne svom sinu, nažalost, mališan je preminuo.

Viktor je umro sinoć oko 22.30 sati u bolnici. Njegovo malo tijelo pretrpelo je dva srčana zastoja. I više nije mogao da se bori.

Doktori su od početka bili rezervisani, jer je dječak bio u komi četvrtog stepena.

Samo nekoliko sati prije tragedije, žena je imala napad, vjerovatno zbog postporođajne depresije. Želela je da napusti kuću sa Viktorom. Njen suprug je došao sa posla kući tokom pauze, nakon čega je navodno donio dramatičnu odluku da je zaključa u kući, prema izvorima iz istrage.

Komšije su svedočile da se par često svađao. Malo prije praznika, morala je da interveniše policija kako bi prekinula svađu. Drugi tvrde da je muškarac bio nasilan i da je tukao svoju ženu.

Malina je prvo počela da baca odjeću kroz prozor, a onda je donela fatalnu odluku da baci i Viktora, kada je njihov stan zahvatio požar. Pokušala je da ublaži pad umotavši ga u jorgan, ali to nije bilo dovoljno. Onda je i ona skočila, prema riječima svjedoka.

Nažalost, Viktor je umro u bolnici u Jašiju.

Kada su ljekari stigli na lice mjesta, zatekli su ga u kardio-respiratornom zastoju i na licu mjesta je reanimiran. Malina je primljena u bolnicu Sveti Spiridon u Jašiju u teškom stanju. Zadobila je prelom karlice, prelom noge i traumu kičme. Takođe, žena ima opekotine prvog i drugog stepena na jednoj ruci.

U požaru je navodno izgorjelo više robe, komada namještaja i odjeće. Vatrogasci sada pokušavaju da utvrde šta je izazvalo izbijanje plamena.

(Telegraf.rs)