Home Magazin Zanimljivosti Tužna ispovijest Srpkinje koja se udala “za papire”: Prodala sam se za...

Tužna ispovijest Srpkinje koja se udala “za papire”: Prodala sam se za 5.000 eura!

Foto: Ilustracija

Imam 30 godina, u novembru punim 31. Udata sam za čovjeka koji je od mene stariji 40 godina. Sve je to počelo od bijega od sirotinje. Upoznala sam ga prilikom čuvanja djece u Švicarskoj….

U potrazi za boljim životom, ostavila je sve što ima u Srbiji. Bolji život je konačno tu, a sreća? Zašto ne savjetuje nikome da juri trbuhom za kruhom pročitajte u ispovijesti jedne dame.

Imam 30 godina, u novembru punim 31. Udata sam za čovjeka koji je od mene stariji 40 godina.

Sve je to počelo od bijega od sirotinje. Upoznala sam ga prilikom čuvanja djece u Švicarskoj….

Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Imam završen fakultet. Završila sam ga magistraturom, dok je to još bilo ostalo od školskog sistema Srbije. Otprilike kada je titula “Magistar” u našoj zemlji prestala da važi, ja sam skupila onoliko prtljaga koliko je moglo da stane u malu torbu, koju sam te nedelje kupila kod Kineza za 300 dinara.

Žena koja me čekala me čudno pogledala kada je shvatila da je to sve što imam. U toj torbi je bilo svo moje bogatstvo.

Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobjegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči. Čovek za koga sam se udala me obožava, umro bi na moj znak, bukvalno!

Pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kući (naravno da sam dijete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono… Vidite, ja sam zbog svega gore navedenog otišla u Švicarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali STAR.

Sve da se skupi pomogao mi je sa oko 5.000 eura. Sve ovo kasnije je bilo moje iživljavanje jer je mogao da spriječi moj slom i zato sto mi se moglo.

Dotle je došlo u Srbiji. Nisam samo ja jedina koja je magistar, plus ja sam mnooogo privlačna i test kaže da je moj IQ veoma visok. Ja sam pala pod pritiskom sa 25, a pritisak stanja u Srbiji trpila sam sa prvim počecima kognitivnih mogućnosti do tada, eto. Mnogo je tih djevojaka sa jednakim i većim kvalitetima dole. To dole je sada već “kod vas u Srbiji” jer sam se udala u međuvremenu, a meni se srce kida. A kakva je svadba bila… a što mi je “Cavalli” tašna bila…

Bez obzira na cijelu situaciju u tom djelu bivše Jugoslavije, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, djevojke, molim izdržite!!! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim. Ne prodajte se za nešto što je nekome mjesečna plata.

Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem.

Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lahko. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih.

Izvor: kurir