Home Magazin Zanimljivosti Takmičar “Najslabije karike” nije znao o kome je film “Nedelja”, Kojo nasmijao...

Takmičar “Najslabije karike” nije znao o kome je film “Nedelja”, Kojo nasmijao sve komičnom reakcijom

Najavljujući današnju epizodu “Najslabije karike” na zvaničnoj TikTok stranici kviza podijelili su komičnu reakciju Nikole Koje nakon što ranije takmičar nije znao odgovor na pitanje o filmu “Nedelja”.

Naime, učesniku je postavljeno pitanje “O kom dorćolskom pjevaču je film ‘Nedelja’?”, a takmičar je nakon kratkog razmišljanja odgovorio “Tomi Zdravkoviću?”.

Kojo je potom grimasama na licu dao do znanja šta misli o ovom odgovoru te potom naglasio da je tačan odgovor Džej Ramadanovski.

Mnogima je bila smiješna Kojina razočarana reakcija, a pisali su kako je “pogledom sve rekao”.

Podsjetimo, film “Nedelja” premijeru je imao u januaru, a prati životnu priču legendarnog izvođača narodne muzike Džeja Ramadanovskog koji je preminuo 6. decembra 2020. godine od zastoja srca.

Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario.

Lik pjevača tumačio je Husein Alijević, a glumačku ekipu pored njega čine i Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

@najslabija.karika Lakše je zapamtiti ovim redosledom: “Nedelja” je za Džeja, ponedeljak je za preskakanje, utorak je za Najslabiju kariku. Vidimo se sutra u 21h na @Prva Televizija! 🔗 #najslabijakarika #nikolakojo #prvatelevizija #dzejramadanovski ♬ original sound – najslabija.karika

(klix.ba)