Home Magazin Zanimljivosti Supruga shvatila da je muž vara, a onda mu priredila “žestoko” iznenađenje

Supruga shvatila da je muž vara, a onda mu priredila “žestoko” iznenađenje

Laura Arnold, 42-godišnjakinja iz Velike Britanije, inače majka dvoje djece, otkrila je da je muž Craig vara i odlučila je da mu se osveti.

Bila je veoma razočarana i bijesna kada je na telefonu svoga supruga pronašla poruke koje je on razmjenjivao sa ljubavnicom.

Međutim, nije mu napravila ljubomorne scene, nego je smislila pakleni plan. Naime, kada je Craig otišao u New York na službeni put na dvije sedmice, Laura je uspjela da proda njihovu zajedničku kuću, a da on to ne zna.

“Mogla sam to da uradim jer su moji roditelji dali za kredit i uvijek pomagali kada bismo se našli u škripcu i nismo mogli da platimo ratu”, rekla je Laura.

Kada se preljubnik vratio s puta, brava je bila zamijenjena i u njegovoj dnevnoj sobi su sjedili nepoznati mladi ljudi. Lupao je i dozivao Lauru da mu otvori vrata, a onda je uslijedio šok.

“Primijetio sam da je sav namještaj nestao, osim kuhinjskog stola i stolica koje sam naslijedio od oca, a Laura ga nije podnosila”, rekao je Craig, shvativši je da ga je napustila, prodala kuću i sve njegove stvari stavila u vreće.

“Bio sam bijesan, ali život je previše kratak da bih ga potrošio na to, a i zarad djece sam odlučio da ne pravi veće probleme”, rekao je nevjerni muž, koji se nakon prvobitnog šoka preselio da živi u London.

Izvor: kurir