Home Magazin Ljepotice Soraja uživa u Dubaiju: Crvena haljina jedva joj prekrila grudi

Soraja uživa u Dubaiju: Crvena haljina jedva joj prekrila grudi

Srpska starleta Soraja Vučelić postala je poznata nakon četvrte sezone ‘Big Brothera’ prije više od 10 godina. S godinama se njezin izgled potpuno promijenio zbog brojnih plastičnih operacija.

Srpska starleta Soraja Vučelić (37) trenutno boravi u Dubaiju gdje uživa sa svojim sinčićem Kanom na plaži, odlazi u otmjene restorane, ali i plijeni pažnju svojim izgledom na društvenim mrežama.

Starleta, koja je poznata po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama, sada je nadmašila samu sebe najnovijom fotografijom na Instagramu. Pozirala je odjevena u usku, crvenu haljinu koja je prorezima jedva uspjela prekriti njezine grudi.

Soraja je inače postala poznata nakon četvrte sezone ‘Big Brothera’ prije više od 10 godina. S godinama se njezin izgled potpuno promijenio zbog odlaska na brojne estetske zahvate.

View this post on Instagram

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Operirala je nos, povećala grudi i usne te popravljala zube zbog čega se mnogo puta našla na udaru kritika. Dok nekolicina pratitelja hvali njezin izgled, mnogi smatraju kako je ipak pretjerala.

U travnju prošle godine Soraja je potvrdila da je postala majka. Trudnoću je držala u tajnosti, no nakon poroda se vratila obožavateljima na društvenim mrežama.
Trenutno živi u zagrebačkom stanu vrijednom osam milijuna eura s tajanstvenim muškarcem i sinom koje drži podalje od očiju javnosti.

(24sata.hr)