Home Vijesti Regija SLIKE SVOJE GLAVE STAVLJALA NA TUĐA TIJELA: Lažna zubarka došla na suđenje...

SLIKE SVOJE GLAVE STAVLJALA NA TUĐA TIJELA: Lažna zubarka došla na suđenje neprepoznatljiva: Na mrežama se hvalila luksuzom, a onda ju je žena poznatog pjevača RAZOTKRILA

Lažna zubarka Snežana Stević (48) danas je stigla u Prvi osnovni sud u Beogradu gde je trebalo da se održi prvo ročište po optužbi da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini obučena u crno od glave do pete. Na sebi je imala garderobu sa obeležjima poznatih skupocenih robnih marki, a šeširom je pokušala da sakrije svoje lice. Ono što je posebno zanimljivo jeste što Stevićeva uopšte nije ličila na osobu sa fotografija na društvenim mrežama.

Kako je rečeno u sudnici gde je trebalo da se održi ročište branilac okrivljene lažne zubarke uredno je pozvan, međutim on je obavestio sud da je zbog unapred zakazanog ročišta u drugom predmetu sprečen da prisustvuje i zamolio je za odlaganje u ovom postupku.

Ona je potom napustila zgradu suda.

Snežana Stević, lažna zubarka, na suđenju

FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Snežana Stević, lažna zubarka, na suđenju

Luksuzni život lažne zubarke

Odevena skroz u crno, sa šeširom na glavi i tamnim naočarima za sunce ona je pokušala da neprimetno prođe pored fotoreportera. Samo je na kratko podigla glavu, kada je postalo evidentno da je potpuno drugačija nego na fotografijama na društvenim mrežama.

Snežana Stević, lažna zubarka

FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Snežana Stević, lažna zubarkaKako smo ranije pisali, ona je bila veoma aktivna na društvenim mrežama, o čemu svedoče brojne fotografije koje je delila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Osumnjičena lažna zubarka redovno je odlazila u Dubai.

Snežana Stević hvalila se luksuzom

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Snežana Stević hvalila se luksuzom

Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako saznajemo, u pitanju je jedan salon lepote na Novom Beogradu.

Inače, ona je objavljivala i fotografije sa poznatim ličnostima, među kojima je i pevač Dado Polumenta. Upravo zbog te fotografije oglasila se i Polumentina žena.

Na profilnoj fotografiji na Fejsbuk profilu lažne zubarke ona je sa Dadom Polumentom u društvu, a kako navodi Ivona Polumenta, u pitanju je fotošop.

Snežana Stević hvalila se luksuzom

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Snežana Stević hvalila se luksuzom

– Katastrofa! Čime se ljudi bave. Ova gospođa je ubacila svoje lice u moje i to drži kao profilnu sliku. Bože, pomozi ovakvim ljudima, šta drugo reći – napisala je Ivona i objavila originalnu fotku.

Optužnica protiv lažne zubarke

Podsetimo, Snežana Stević (48), optužena da je bez ikakve diplome pružala estetske usluge u stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic” pune tri godine, sve dok nije uhvaćena.

Kako saznajemo, ona je imala spisak klijenata i svi oni saslušani su u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. Oni su do detalja otkrili koje je zahvate radila na njima.

Kako saznajemo, Snežana Stević protiv koje je Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog nadrilekarstva i falsifikovanja isprave, radila je od maja 2021. godine, pa sve do marta 2024. godine bez odgovarajuće stručne spreme.

Lažna zubarka

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Lažna zubarka

Lažnu diplomu overila kod notara

Prema navodima iz optužnice koja je podignuta protiv osumnjičene Snežane Stević, ona je falsifikovanu lažnu diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini navodno izdatu 1999. godine overila kod notara, a potom ju je upotrebila u dva navrata i sve to kako bi dobila licencu.

Ona je 21. maja 2021. godine i 29. 10. 2021. godine lažnu ispravu upotrebila kao pravu. Priložila ju je kao dokaz kada je u maju 2021. godine Stomatološkoj komori Srbije podnela zahtev za izdavanje odobrenja za samostalni rad. Licenca joj je odobrena od komore u septembru 2021. godine, a potom je ona diplomu priložila krajem oktobra 2021. godine Ministarstvu zdravlja Sektoru za inspekcijske poslove – navodi izvor “Blica”.

Nakon dobijanja licence lažna zubarka krenula je sa reklamom svojih tretmana, a među njih je uvrstila i one za koje nije imala nikakvu dozvolu Ministarstva zdravlja, jer se odnose na najsavremenije anti-ejdž tretmane, koji se određuju kao nove zdravstvene tehnologije koje obuhvataju metode i postupke prevencije, dijagnostike lečenja i rehabilitacije promena nastalih od posledica starenja, odnosno metode čijom primenom se utiče na zdravlje i fizički izgled, a koje mogu obavljati isključivo doktori medicine, doktori stomatologije sa položenim stručnim ispitom, radnim iskustvom u trajanju od tri godine i stečenim znanjem u oblasti estetike većem broju lica – kaže izvor “Blica”.

Snežana Stević, lažna zubarka

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Snežana Stević, lažna zubarkaCijeli tekst pogledajte klikom ovdje! (BLIC.RS)