Home Magazin Zanimljivosti Sin Održao Obećanje Iz Djetinjstva, a Tata Od Suza i Sreće Nije...

Sin Održao Obećanje Iz Djetinjstva, a Tata Od Suza i Sreće Nije Mogao Doći Sebi

Kad je imao osam godina dječak iz Kentuckyja obećao je svome ocu da će mu za 57. rođendan pokloniti Chevrolet Bel-Air 1957, a kad je za to došlo vrijeme, to je i učinio.

Njegov je otac odrastao u siromaštvu, kao jedno od sedmero djece. I iako je uvijek pričao o svojem automobilu iz snova, nikad nije očekivao da će ga jednog dana posjedovati. Trenutak u kojem je shvatio da se to događa snimljen je i objavljen na YouTubeu gdje je u nekoliko dana došao do 1,9 milijuna pogleda.

“Belairboy” je na Redditu objasnio da je Chevy ustvari kupio prije dvije godine, nakon što je radio “60 sati tjedno tijekom šest dana u tjednu unutar nekoliko mjeseci”. Spremio je automobil u garažu koja se ne koristi i tajio sve u vezi njega dok nije došlo vrijeme da napokon ispuni svoje obećanje.

“Moj mi je tata sve, on mi nije biološki otac, ali on JEST moj otac. Ovaj čovjek u videu, moj TATA, moj OTAC, najbolje je što se meni i mami dogodilo u životu i nadam se da ću biti barem djelić čovjeka kakav je on”, napisao je ponosni sin.