Home Magazin Ljepotice Ronaldo kipti, a ona uživa: Georgina je svima pokazala ono što je...

Ronaldo kipti, a ona uživa: Georgina je svima pokazala ono što je do sada gledao samo CR!

Inostarni mediji već neko vrijeme špekulišu o krizi u vezi između Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda. Najpoznatiji fudbaler današnjice je sve sve više i više nezadovoljniji ponašanjem svoje partnerice koja izgleda i ne mari previše za tim.

Georgina Rodriguez je u vezi sa Cristianom Ronaldom od 2016. godine, a sada je odlučila da sve svoje fanove obraduje snimkom koji je do sada imao priliku gledati samo portugalski fudblaer.

Španska influenserica slovi za jednu od najzgodnijih žena na svijetu, a u određenim prizorima mogao je uživati samo CR, međutim nakon posljednje objave na Instagramu to više nije slučaj.

Georgina je na svom Instagram storyju objavila video svog vježbanja u kojem je njenih 49 miliona pratitelja moglo vidjeti kako pokazuje svoju zadnjicu.

U pozadini se može čuti muški glas kako Georgini na španskom jeziku govori “tako” što je signal da pravilno radi svoje vježbe.Ipak, Ronaldu sigurno neće biti drago zbog objave pogotovo je u posljednje vrijeme ova 29-godišnjakinja mnoge stvari radi na svoju ruku.

Kada su se tek upoznali Georgina je sama otkrila da se toliko posramila da nije ni smjela gledati u Ronalda, međutim s vremenom je njeno sampouzdanje itekako poraslo.

Od transfear u Al Nassr sve se veći govorka o krizi ovog para, pogotovo nakon što je emitovan dokumentarac na Netflixu: “Ja sam Georgina.”Navodno je Ronaldo počeo da iskazuje svoje nezadoljstvo jer njegova partnerica želi da se postavi u istu ravan kao i višestruki osvajač Zlatne lopte.

Također mu smeta što je i počela zapostavljati njihovu djecu te mnogo više vremena provodi u kupovini nego što se brine o porodici kao što je to bio slučaj ranijih godina.Ovaj par se do sada nije vjenčao, a nakon posljednjih glasina teško da će se to ikad i desiti. Georgina je Ronaldu rodila dvoje djece, Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, dok poznati fudbaler putem surogat majki ima još troje potomoka: Cristiano Ronaldo Junior, Eva i Mattea.

(sportsport.ba)