Home Magazin Zanimljivosti RANO JUTRO, POLA ŠEST, SVAKOG DANA PUTUJE… / Građane očarala plavokosa djelatnica...

RANO JUTRO, POLA ŠEST, SVAKOG DANA PUTUJE… / Građane očarala plavokosa djelatnica čistoće, možda smo uspjeli odgonetnuti tko je

‘Kao manekeni su. I on je zgodan. Ali vidi mačke što radi’, prokomentirao je autor viralnog zapisa.

Društvenim mrežama upravo kruži prizor zabilježen u austrijskoj prijestolnici, u Beču. Nije nam poznato je li nastao ovih dana, ali autora zapisa zaintrigiralo je što je u narančastoj uniformi ugledao zgodnu plavušu u društvu jednako atraktivnog kolege.

“Kao manekeni su. I on je zgodan. Ali vidi mačke što radi”, prokomentirao je dok je držao mobitel u ruci.

Snimka je na Instagramu trenutačno izazvala niz reakcija, a mi smo si dali malo truda u želji da odgonetnemo tko je djevojka sa zapisa.

Ne možemo vam jamčiti da smo u tome uspjeli, ali smo na portalu Krone pronašli članak o plavokosoj djelatnici gradske čistoće koju je novinar svojedobno javnosti predstavio kao Tamaru S. uz naslov “Plava i pametna: Tamara – gradska kraljica odvoza smeća”.

Je li u pitanju ista Bečanka, nismo 100% sigurni, ali smo na fotografijama objavljenim u članku zapazili identičnu tetovažu na desnoj ruci dotične cure.

Tamara mu je tom prigodom kazala da već godinama pazi na čistoću u gradu te da to smatra poslom iz svojih snova: “Sa smjenama započinjem u šest ujutro i radni dio dana završavam u 14 sati”, kazala mu je tom prigodom.

“Svaki posao je za ljude. Nema tu srama, sve što se pošteno zaradi je za svaku pohvalu”, rečeno je u komentarima na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by @doktorzahumor

(net.hr)