Home Magazin Zanimljivosti PSI SPRIJEČILI TUČNJAVU DVOJICE MUŠKARACA, SVE ĆE VAS ZADIVITI JOŠ JEDAN DETALJ

PSI SPRIJEČILI TUČNJAVU DVOJICE MUŠKARACA, SVE ĆE VAS ZADIVITI JOŠ JEDAN DETALJ

Meksikanac Alejandro Aguilar zabilježio je neki dan u San Luis Potosiju nesvakidašnji prizor dok je sjedio u svom automobilu.

Naime, dvojica muškaraca pripremala su se na fizički obračun usred parka, galamila i prijetila, ali i od sukoba odustala nakon što su se u kriznu situaciju umiješala četiri psa!

Životinje su se uključile u sukob u presudnom trenutku, otjerale napadača, a svima je u oko upao bitan detalj da pritom nisu bile agresivne, odnosno da su ratobornog gospodina samo upozorile na posljedice.

Premda je moglo biti krvi na sve strane, psi gospodina niti jedanput nisu ozbiljnije ugrizli te su se mirno razišli kada su vidjeli da su svoj dio posla uspješno obavili.

Snimak je u pet dana skupio više od 50 miliona pregleda na TikToku, a dio korisnika te društvene mreže u komentarima je zaključio da nisu u pitanju bile slučajne lutalice, već da su psi reagirali kada su vidjeli da njihovom vlasniku prijete batine.

@alexaguilarm05 Para los que querian el video con este audio jajajajaaja #vira #perritos #perritosmalvados #pelea #slp ♬ sonido original – EL EME

(hayat.ba)