Home Magazin Ljepotice Pjevačica prošetala u kupaćem kostimu i poručila: Bok, ja sam Žanamari, imam...

Pjevačica prošetala u kupaćem kostimu i poručila: Bok, ja sam Žanamari, imam 42 godine

Bok, ja sam Žanamari. Imam 42 godine, poručila je pjevačica Žanamari Perčić svojim pratiteljima na Instagramu. Prošetala se u lila kupaćem kostimu i pokazala je vitku figuru koju duguje svakodnevnom treniranju.

Kao i uvijek, mnogi su je nagradili s mnoštvo komplimenata.

Žanamari u kupaćem. Instagram

‘Savršena si’, ‘To je zgodna žena, a ne ove što iskaču iz pašteta’, ‘Nevjerojatna žena’, pisali su joj u komentarima.

Žanamari u kupaćem. Instagram

Kako je ranije otkrila, u teretani diže utege, radi čučnjeve i druge vježbe.

– Što se tiče prehrane, ne pazim u potpunosti, ali jedem stvari koje u sebi imaju proteina. Kad sam vani ne libim se naručiti njoke s četiri vrste sira. Jedini grijeh koji imam su litre i litre kave – objasnila je svojevremeno u podcastu ‘Booster Academy’.

Već se neko vrijeme šuška da ima problema u braku s režiserom muzičkih spotova Marijem Peričićem. Nedavno se oglasila na tu temu. Dala je pratiteljima da joj postavljaju pitanja, ali sve je zanimalo samo jedno – njen ljubavni život.

– Hajmo ispočetka. Sinoć ste krenuli s pitanjima doslovno 99% o ljubavnom životu. To smo već odavno shvatili da je moja stvar – poručila je.

Sviđaju joj se akcijski junaci

Kasnije ju je pratitelj pitao ko joj je od slavnih osoba privlačan, a pjevačica je priznala kako joj se sviđaju ‘akcijski junaci’.

– Kad sam bila tinejdžerka sjećam se da sam bila zaljubljena u Jeana-Claudea Van Dammea, a u 20-ima to je bio Jason Statham. Uvijek sam voljela zločestog dečka sa uglađenim manirima. Buntovnik i džentlmen – napisala je.

Mnogi ističu kako se njezin suprug Mario, poznatiji kao Joshua Macks, dugo nije pojavio u javnosti.

– Ja ne volim ništa o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe. Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove – rekla je svojedobno za IN Magazin.

(avaz.ba)