Home Magazin Ljepotice Od ove bombetine se razveo Darko Filipović: Jasmini avion nije ravan, evo...

Od ove bombetine se razveo Darko Filipović: Jasmini avion nije ravan, evo zašto važi za najzgodniju!

Poslije 12 godina braka pjevač Darko Filipović je ponovo slobodan. Učesnik prve sezone “Zvezda Granda” i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihovom braku je ipak došao kraj.

Nakon kraha ljubavi pjevač je otputovao u Italiju, a svako slobodno vrijeme koristi za uživanje i odmor na još daljim destinacijama.

– Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i kćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je vjerovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale. Žestoko su se posvađali i riješili da se raziđu. Prije pet mjeseci ona se s kćerkom iselila iz stana, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije – rekao je izvor, što je potvrdila i Jasmina.

Jasmina važi za jednu od najzgodnijih i najljepših žena pjevača, a mnoge je šokirala vijest da je Darko završio sa ovakvom ljepoticom.

Darko se nakon Jasminine izjave oglasio i rekao kako je treba biti sramota jer ga je dugo vremena varala s njegovim drugarom.

.

.

.

.

Izvor: Kurir