Home Magazin Zanimljivosti Njen suprug zatekao ih je u krevetu i objavio priču koja je...

Njen suprug zatekao ih je u krevetu i objavio priču koja je obišla svijet!

Toni Ims nedavno je postao otac. Njegova vjerenica, Šarlota Speri brine o njihovom djetetu, dok Toni odlazi na posao.

Ponekad mu se desi da zaboravi kako izgleda i koliko je teško ”puno radno vrijeme majke”.

Kada je jednog dana došao sa posla, zatekao je svoju verenicu sa detetom na kauču, za vreme popodnevne dremke.

Ponekad joj ne odajem dovoljno priznanje. Kada se uveče vratim kući, ona je umorna. U posljednje vrijeme sam razmišljao o tome šta to divna žena čini svakoga dana, dok sam ja na putu … Da li se izležava, dok je dijete pred TV-om i gleda crtaće?Odgovor je NE. Kada ujutro odem na posao, ona je već budna. Gladna je, ali gladna je i naša beba.

Međutim, uvijek prvo jede beba! Nakon toga, moraju da joj se zamijene pelene, otpjeva pjesmica da bi zaspala. Kada beba zaspe, Šarlot mora da opere prljave stvari, obriše prašinu sa dječjih igračaka. Tada, beba se budi i opet je gladna. Čak iako još uvijek nije ni doručkovala, Šarlot već pravi ručak za bebu.Onda će se opet igrati sa njom. Sve čišćenje je uzalud, jer će ubrzo igračke biti svuda po kući. Dolazim umoran na posao i ljutim se jer je kuća u haosu, i kažem da mama ne čini ništa, čak iako je ona spala sa nogu samo da bi beba bila zdrava i srećna.

“Razmišljam o tome, da li su i ostali očevi svjesni šta njihove žene rade, kadao ni odu na posao. Poštujte majke svoje djece! Ona je veoma posebna osoba i daje sve kako bi ih odgajala. Volim moje dvije uspavane bebe, oboje zaslužuju odmor.”

Tonijeva inspirativna poruka već je podeljena preko 13.000 puta. Kako od muškaraca tako i od svih tih žena, koje žele da se o njihovom trudu zna, kako bi ih ljudi više cijenili.

Ukoliko smatrate da ”posao” majke zaslužuje duboko poštovanje, podijelite ovu priču na društvenim mrežama!

Izvor: likemag