Home Magazin Zanimljivosti Nevjerojatan video: Ženu roletna povukla u zrak, naglavačake je visila, spasio je...

Nevjerojatan video: Ženu roletna povukla u zrak, naglavačake je visila, spasio je prolaznik

Anne Hughes se umirovila prije sedam godina, ali je od tada spremala trgovinu. Bila je naslonjena na roletu kad ju je vlasnik trgovine počeo otvarati sklopkom iznutra.

Žena koju je roleta prodavaonice povukla u zrak našalila se da će se morati “nositi sa slavom” nakon što je snimka nadzorne kamere na kojoj visi naglavačke s kolicima u rukama postala popularna na TikToku, prenio je BBC.

Anne Hughes (72) čistačica u trgovini Best One u Tontegu u Walesu završila je viseći u zraku oko metar od zemlje kad joj je se kaput uvukao u roletu.

Trgovina je podijelila isječak na TikToku, gdje je pogledan 1,9 milijuna puta.

“Nikada neću čuti kraja o tome”, rekla je. “Moj šef je rekao da nikad nije volio da njegovo osoblje ‘visi’ okolo.”

Anne Hughes se umirovila prije sedam godina, ali je od tada spremala trgovinu. Bila je naslonjena na roletu kad ju je vlasnik trgovine počeo otvarati sklopkom iznutra.

“Nije me mogao čuti kako vičem kad sam shvatila da sam uhvaćena”, rekla je za BBC.

“Roletna se podigla do kraja kad sam ga uspjela dozvati, a on je, hvala Bogu, izašao i malo je spustio  te me uspio uzeti u naručje”.

Njezini unuci i snaha pitali su je zašto je zgrabila svoja kolica dok ju je roleta dizala, a ona je rekla: “Jednostavno ne znam.” Rekla je da je potresena, ali ne i ozlijeđena, te da vidi smiješnu stranu zgode.

“Nikad više neću odmjeravati snage s tom roletom. Nikada. Naučila sam lekciju.”

(24sata.hr)