Home Magazin Zanimljivosti Mislila je da se udala za ljubav svog života, a onda je...

Mislila je da se udala za ljubav svog života, a onda je na medenom mjesecu saznala njegovu MRAČNU TAJNU

Jasmin Kulen (24) iz Sareja, udala se za Džejsona Kulena nakon samo nekoliko mjeseci zabavljanja, a ova djevojka nije ni slutila da čovjek za kog je vjerovala da je ljubav njenog života krije mračnu tajnu.

Naime, Jasmin nije ni slutila da je samo dvije godine prije toga, njen izabranik uhapšen za posjedovanje više od 8.000 fotografija na kojima se vidi zlostavljanje djece, a koje je djelio sa ostalim pedofilima preko interneta. Zbog posjedovanja fotografija optužen je na dvije godine zatvora, a odmah po izlasku se upoznao sa Jasmin.

To je ostala tajna sve dok njena baka, kod koje su odsjedali tokom medenog mjeseca, nije pronašla slike djece u njegovom laptopu, koje je nabavio tog dana! Odmah su ga prijavili policiji, nakon čega je poslat kod sudije koji mu je odredio pritvor.

“Djelovao je kao pristojan i šarmantan mladić i dan danas ne mogu da vjerujem da je sposoban za takve stvari. Željela sam da vjerujem da je u pitanju greška, ali to nije bio slučaj. Nikada nisam podržavala njegove postupke, ali sam se do kraja nadala da je u pitanju greška”, rekla je Jasmin.

Međutim, ona se sada suočava sa novim problemom, jer ne može da se razvede od pedofila. Džejson ne želi da sarađuje sa advokatima već pet godina i to je spriječava da okonča brak. Naime, pedofil konstantno mijenja ime i prebivalište i time otežava advokatima da ga pronađu kako bi potpisao papire za razvod.

“Upoznali smo se 2010. godine i nakon samo nekoliko mjeseci me je zaprosio. Sada proživljavam pakao jer ne mogu da se razvedem od njega”, priča Jasmin.

Ipak, ona ističe kako je nakon dvije godine konačno uspjela da dovede svoj život u normalu i da će kao završni akt toga biti razvod od pedofila

Izvor: dnevno