Home Magazin Zanimljivosti Mama i tata su iznenadili kćerke tako što su usvojili djevojčicu, pogledajte...

Mama i tata su iznenadili kćerke tako što su usvojili djevojčicu, pogledajte reakciju crvenokose djevojčice (VIDEO)

Kada su Šejn Pruit (Shane Pruitt) i njegova žena Kasi (Cassie) saznali da se rodila djevojčica koju će usvojiti, odmah su odjurili u bolnicu.

Nakon više sati provedenih tamo i nakon što je ustanovljeno da je njihova nova kćerka Glori (Glory) zdrava, sretni par se vratio kući da upozna bebu sa ostala četiri člana porodice.

Nisu znali da će djeca imati tako emotivne reakcije kada upoznaju svoju sestru. Srećom, Šejn se sjetio da snimi taj trenutak i podijeli ga sa ostatkom svijeta.

Nakon nekoliko mjeseci dogovora sa Glorinom mamom, konačno su se složili oko zahtjeva za usvajanje i čekali su njen poziv.

Kada je došlo vrijeme da odu po svoju kćerku, par je bio oduševljen. Sa dvoje usvojene djece i dvoje koje je Kasi rodila, bilo je vrijeme da prošire svoju porodicu još jednom slatkom djevojčicom.

U trenutku kada su njihove najstarije kćerke ugledale svoju novu sestru, obje su skakale od sreće.

Znale su da će mama i tata dovesti kući malu djevojčicu u jednom trenutku, ali nisu znale da će to biti tako brzo. Nakon početnog uzbuđenja, uslijedile su suze.

Njihova najstarija kćerka bila je presretna zbog novog člana porodice i više od svega je željela da je uzme u svoje ruke.

Njene suze su rasplakale Kasi, a potom i ostatak porodice.

Izvor: cdm.me