Home Magazin Zanimljivosti MALOG DJEČAKA SU LIJEČNICI POSLALI KUĆI DA UMRE, NO ON JE ŽIVO...

MALOG DJEČAKA SU LIJEČNICI POSLALI KUĆI DA UMRE, NO ON JE ŽIVO ČUDO

Malog Lucu su liječnici poslali iz bolnice kući da umre, no čudo je da je još živ. Pročitajte u nastavku tešku priču ove obitelji.

Novopočenoj majci iz Velike Britanije su liječnici nakon porođaja prvo rekli da nema o čemu brinuti, a onda joj je rekli da je njenom sinu ostalo nekoliko mjeseci života.

Rebecca Parks (27) je napustila posao u vrtiću da bi se posvetila malom Luci i njegovom starijem bratu Zecu kada je počela karantena u njenoj zemlji.

Ona i njen partner Paul Evans (36) prošli su kroz pakao u kojem se većina roditelja nikada nije našla, ali oni se unatoč mračnoj prognozi nastavljaju boriti.

Unatoč tome što su Lucu prije dvije godine liječnici otpisali zbog raka u četvrtom stadiju, mališan prkosi prognozama i nastavlja se oporavljati. Upravo je krenuo u vrtić. Sada kada biste ga pogledali jednostavno ne biste znali kroz što je prošao i da se i dalje svakodnevno bori za život – kazala je Rebecca za Wales Online.

Muke su počele kad su roditelji primijetili da Luca, tada star svega pet tjedana, ne može micati lijevu ruku.

– Nije je mogao ni podići, bila je tako slaba. U našoj bolnici dijagnosticirana mu je Erbova paraliza. Rekli su mi da nema razloga za brigu i da će ga za četiri mjeseca u Leedsu pregledati specijalist koji se bavi tim slučajevima – ispričala je majka.

Ostatak teksta pročitajte u nastavku:

Malog dječaka su liječnici poslali kući da umre, no on je živo čudo