Home Magazin Zanimljivosti Lovac na paranormalno snimio jeziv video: U prijenosu uživo navodno ga je...

Lovac na paranormalno snimio jeziv video: U prijenosu uživo navodno ga je napao i ozlijedio zloduh

Matt je tada duhu rekao da se ‘ne boji’ toga, rekavši entitetu da ako želi može “biti nasilan prema njemu”.

Lovac na paranormalno smatra da ga je napao naizgled mrzovoljni duh pred kamerom tijekom prijenosa uživo na Facebooku. Lovac na duhove Matt Paranormal sjedio je u svom uredu u Wrexhamu u Walesu u četvrtak (9. ožujka) kada je zlonamjerni duh nasrnuo. Koristio je ALICE kutiju za otkrivanje paranormalnih entiteta, što je vrsta softverskog uređaja koji se koristi u nadnaravnim istraživanjima za razgovor s mrtvima.

Prema North Wales Liveu, kutija je emitirala riječ ‘prijetnja’ i ‘nasilno’ u prvih nekoliko minuta prijenosa uživo.

Matt je tada duhu rekao da se ‘ne boji’ toga, rekavši entitetu da ako želi može “biti nasilan prema njemu”. “Uopće nije problem. Ako me želite povrijediti, javite se”, rekao je. Istraživač paranormalnog osjetio je “najbolniju ogrebotinu” na prstu dok je odlazio iz sobe. Kad je pogledao dolje, vidio je krv kako šiklja iz rane na njegovoj desnoj ruci. Krvario je oko 10 minuta i računa da će posjekotina za sobom ostaviti ožiljak.

“Tijekom sesije nisu navedena nikakva imena, tako da nisam siguran tko su bili duhovi”, rekao je o svom susretu koji je izazivao žmarce. Lovac na duhove poznat je po tome što je kupio lutku sablasnog izgleda po imenu Annie i vjeruje da bi mogla biti opsjednuta.

“Annie je u to vrijeme bila u sobi, ali ne mogu potvrditi je li to učinila lutka”, rekao je. “Jedino što mogu zamisliti jest da nisu htjeli da odem i znali su da je to posljednji put da ću ići uživo od tamo, kao da je to bilo upozorenje.”

Umjesto toga, istražitelj paranormalnog otkrio je da je ‘osam godina čekao’ da ga ‘napadne duh’. Za North Wales Live je još izjavio: “Ako ništa drugo, to me čini uzbuđenijim i ambicioznijim.”

(klik.hr)