Home Magazin Zanimljivosti Liječnik se vratio obitelji koju zbog koronavirusa nije vidio mjesec dana. Evo...

Liječnik se vratio obitelji koju zbog koronavirusa nije vidio mjesec dana. Evo kako su reagirala njegova djeca!

Liječnici, medicinske sestre i drugi pružatelji skrbi bore se sa do sada neviđenom situacijom zbog koje im je zabranjen i kontakt s vlastitim obiteljima. Ne samo da rade u stresnim uvjetima, nego su često nezaštićeni, prezaposleni te se moraju kloniti svojih obitelji.

Nedavno je objavljena snimka na kojoj liječnik iznenađuje svoju obitelj nakon mjesec dana odsustva kako bi se borio s koronavirusom.

Liječnik Pete Olsen se na snimci šulja prema svojoj kćeri, Elli (10) i sinu Samu (7). Kada su ga ugledali lica im je obasjala sreća i radost.

Pete, 40, liječnik je na odjelu hitne pomoći te je zbog pandemije koronavirusa prošlih mjesec dana morao tamo neprestano boraviti kako bi koordinirao osoblje i pomagao ljudima.

U ožujku su Pete i njegova supruga, Angela, donijeli jako tešku odluku – odlučili su da se Pete mora iseliti iz svog doma kako bi bio bliže bolnici u kojoj radi. Ujedno, morali su donijeti tu odluku i zbog svog sina Sama, koji ima Downov sindrom, budući da nisu znali kako će njegovo tijelo reagirati na koronavirus.

No, 17.4, Pete je dobio dva slobodna dana te se odlučio vratiti svojoj obitelji kojoj se vrlo stručno prišuljao kako bi ih iznenadio.

Prvo se prišuljao svojoj kćeri, Elli, koja mu se bacila u naručje, a onda su oboje otišli iznenaditi Sama koji je veselo skakutao po krevetu i grlio ga.

Nadamo se da će i drugi vrijedni liječnici dobiti priliku provesti malo vremena sa svojim obiteljima kako bi se mogli obnovljeni vratiti na posao i štiti sve nas.(novizivot.net)