Home Magazin Ljepotice Kim Kardashian se pohvalila fotografijama s odmora, zbog jednog detalja je meta...

Kim Kardashian se pohvalila fotografijama s odmora, zbog jednog detalja je meta ismijavanja

Kardashian s djecom odmara na Otocima Turks i Caicos, a objavila je nekoliko fotografija gdje su posebnu pažnju privukle one na kojima naizgled skače u more.

Naime, Kardashian se na “spornoj” fotografiji može vidjeti kako u vodi koja joj seže do koljena pozira kao da će skočiti i zaroniti. Upravo je ovaj detalj “pokušaja” skoka bio posebno komičan njenim pratiteljima.

“Zašto roni u vodi do koljena?”, pitali su se u komentarima, a uslijedila su i pitanja poput: “Da li si udarila glavom kad si zaronila?”, “Djevojko gdje skačeš?”.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Prije ovoga reality zvijezda je podijelila i niz fotografija u kupaćim kostimima na plaži, ali i fotografije porodičnog druženja na moru.

Neke su njene fotografije s plaže podsjetile na “kultni” trenutak iz 2011. godine kad je u moru izgubila dijamantnu naušnicu i plakala, a fotografije su postale inspiracija za memeove.

“Nadam se da nisi opet izgubila naušnice…”, “Šta ako opet izgubiš naušnice?”, pisali su joj ispod ovih fotografija s plaže.

Nedavno je objavljeno da Kim planira posjetu Beogradu gdje će prisustvovati otvorenju poslovnice njenog modnog brenda SKIMS. Stići će privatnim avionom iz Njemačke, gdje će prethodno sa svojim sinovima pratiti Evropsko prvenstvo u nogometu.

(klix.ba)