Home Magazin Zanimljivosti Karleuša jača od kiše i lažne dojave o bombi: JK priredila neviđeni...

Karleuša jača od kiše i lažne dojave o bombi: JK priredila neviđeni spektakl u Banjaluci!

Banjaluka je dugo čekala veliki koncert Jelene Karleuše, a sinoć se to napokon desilo. JK je pod otvorenim nebom priredila neviđeni spektakl.

Svi su fascinirani onim što je pjevačica priredila, a ponajviše njenom energijom i zanosnom figurom.

Kiša i nevrijeme nisu rastjerali publiku, naprotiv, sve je doprinijelo još luđoj i nezaboravnijoj noći, a čak i lažna dojava o bombi nije pomjerila, niti omela događaj.

Pop zvijezda Jelena Karleuša nastupila je sinoć u Banjaluci gdje je napravila spektakl kakav publika tamo do sada nije vidjela.

JK je, kao što se i očekivalo, svojim autentičnim nastupom, stajlingom i pojavom ostavila sve bez daha.I ovoga puta, Jelena se potrudila da sve izgleda svetski, te je na sceni uz nju bilo nekoliko igračica koje su sa njom plesale uz neviđenu scenografiju i specijalne efekte.

Sve je “sijalo od magije”, pa tako i Swarovski kristali na Karleuši od kojih je bio sačinjen minijaturni bodi za nastup, a uz to je nosila i bijele dugačke čizme.Banjalučani su i očekivali da će prisustvovati nastupu kakav do sada nisu vidjeli, a o tome svjedoče brojke posjećenosti od nekoliko hiljada ljudi, kao i to da je oboren rekord.

Iako je padala kiša i vremenske prilike nisu bile idealne, publika, a ni Jelena, nisu odustali od nestvarne atmosfere u kojoj su zajedno učestvovali.Pred kraj nastupa, stigla je dojava o b0mbi. Međutim, policija je ipak dopustila da se posljednjih pet minuta završi u nestvarnoj atmosferi koja je trajala tokom cijele noći, te nisu prekidali Jelenu u pjevanju.

Ispostavilo se da je dojava bila lažna, a iz policije je saopšteno da njihovi pripadnici rade na rasvjetljavanju ove prijave i otkrivanju onog ko ju je uputio...

.

Izvor: Telegraf.rs