Home Magazin Zanimljivosti Ispovijest prevarene žene: ‘Viđao se s mojom prijateljicom, ali spremna sam mu...

Ispovijest prevarene žene: ‘Viđao se s mojom prijateljicom, ali spremna sam mu oprostiti’

Bilo mi je zlo. Uvijek sam mislila da su samo prijatelji. Nisam ni pomislila da se nešto može dogoditi između njih. Bila sam još više slomljena kad sam otkrila da su planirali zajedničko kampiranje, rekla je.

Danielle Mines iz Velike Britanije nikad nije bila ljubiteljica kampiranja na otvorenom, pa je bila sretna kad je njezin dečko Paul poželio otići s njenom prijateljicom, ali pokajala se.

‘Imaš li sve što trebaš?’ pitala je svog dečka Paula dok je zatvarao torbu i uzimao svoj šator.

– Paul i ja bili smo prijatelji četiri godine prije nego što nam je veza postala ljubavna – priča Danielle, koja je bila u šoku kad je shvatila da su ‘kampiranja’ njihove zajedničke prijateljice i Paula organizirana samo zbog seksa.

– Kad smo se Paul i ja tek upoznali, bio je u istoj situaciji kao ja, oboje smo bili u dugim vezama prije i složili smo se da nam samo treba malo zabave – sjeća se. Ali Paul ju je, kaže, ugodno iznenadio jer je bio šarmantan i duhovit, pa su uskoro bili u ozbiljnoj vezi.

– S Paulom je bilo tako lako. A najbolja stvar oko izlaska s prijateljem, bila je ta da smo imali puno zajedničkih prijatelja, uključujući prijateljicu Jodie. Ona je bila više Paulova prijateljica nego moja, ali smo se svi dobro slagali – priča Danielle, a tek je kasnije saznala da je par planirao zajedničko kampiranje samo da bi mogli biti zajedno.

– Kad je prvi put rekao da ide na kampiranje s Jodie, nisam ništa mislila o tome. Godinama su se poznavali. Ali kad se sutradan vratio, jedva me je pogledao. ‘Što je s tobom?’ pitala sam ga, a rekao je da mu nije ništa i da je loše spavao noć prije pa je samo jako umoran. No kako su dani prolazili, Paulovo se raspoloženje nije popravljalo – nastavila je.

Bio je udaljen i nervozan, a ona je imala jak osjećaj da nešto nije u redu. Jednog popodneva ju je Jodie iznenada nazvala i pitala može li doći do nje. Rekla joj je da su ona i Paul zajedno spavali kad su bili na kampiranju.

‘Spavala sam s Paulom kad smo išli na kampiranje. Tako mi je žao. Ali mislila sam da trebaš znati istinu’, rekla je.

– Bilo mi je zlo. Uvijek sam mislila da su samo prijatelji. Nisam ni pomislila da se nešto može dogoditi između njih. Bila sam još više slomljena kad sam otkrila da su planirali zajedničko kampiranje ​​samo da bi mogli biti skupa, i da su zajedno spavali još mjesecima prije toga – ispričala je Danielle.

Ubrzo nakon što je saznala sve, Paul joj je i sam priznao prevaru.

– Nisam joj mogao reći jer sam se bojao da ću je izgubiti, ali kad joj je Jodie rekla gotovo da sam osjetio olakšanje – ispričao je.

Otišli su na savjetovanje kako bi spasili vezu jer mu je ona spremna oprostiti. Danielle kaže da joj se povjerenje u njega vraća ‘pomalo’, te da je to proces koji će sigurno trajati. Ipak, ona je voljna pokušati, ispričala je za The Sun.

Kako Danielle i Paul izgledaju pogledajte OVDJE

(24sata.hr)