Home Magazin Zanimljivosti E, OVO JE PRAVI MUŠKARAC: Našao je ženu svog života, a onda...

E, OVO JE PRAVI MUŠKARAC: Našao je ženu svog života, a onda je poslao pismo njenom BIVŠEM!

Svako ko je duže vrijeme sam, zna koliko je teško naći “pravu” osobu za sebe, s kojom bi se skrasio i zasnovao porodicu. Ma zapravo, osobu koja će vam svakog dana izmamiti osmijeh na lice. Ovom momku je to uspjelo.

Marti Džejd Buenkonseho godinama je tražio devojku svojih snova. Imao je sreće, pa ju je konačno i pronašao. Ali, do toga nikad ne bi došlo, da njegovu dragu prije toga nije šutnuo njen bivši.

Svjestan toga da je “nečije smeće nekom drugom blago”, odlučio je da se zahvali tom momku tako što će mu napisati pismo.

Jasno vam je već da je ovim pismom Marti zapalio društvene mreže.

– Hvala ti. Hvala ti na tome što si samo išetao iz njenog života, što si je ostavio. Hvala ti što si mi pružio priliku da je volim, da joj činim stvari koje će je usrećiti i zadržati je uz mene. Zahvalan sam ti na tome što si je povredio. Jer, da nisi, ona ne bi naučila važnu lekciju.

Daću sve od sebe da joj ni na koji način ne nanesem bol, jer me svaka njena suza boli. Činiću za nju sve one stvari u kojima si ti omanuo.

Biću tu kad god se bude osjetila usamljeno. Uvijek će mi biti prioritet, a ne samo jedna od opcija. Slušaću njene priče, tračeve i jadikovke, ma kako bizarne ili prozaične bile. Posvetiću joj vreme, čak i kad to ne traži od mene.

Brinuću se o devojci koju ti nisi umeo da ceniš. Voleću ženu koju si ti uzimao zdravo za gotovo. Sve ću da uradim da je zadržim i učinim da ostane sa mnom zauvek.

Voleću je takvu kakva jeste, a podržaću je ako želi da postane nešto drugo. Biću partner kakav ti nisi umeo da budeš. Biću muškarac koji neće ponavljati tvoje greške.

Nikad je neću pustiti da ode.

Izvor: telegraf