Home Magazin Zanimljivosti Došao je riješiti problem s kukcima, a onda se šokirao kada je...

Došao je riješiti problem s kukcima, a onda se šokirao kada je vidio što ispada iz zidova: ‘Ovo nisam vidio u 20 godina karijere’

Jedan vlasnik dezinsekcijske i deratizacijske tvrtke u kalifornijskom gradu Santa Roseu susreo s pojavom koju nikada nije vidio.

Nick Castro vlasnik je dezinsekcijske i deratizacijske tvrtke u Santa Roseu, manjem gradiću u Kaliforniji te se istim poslom bavi preko 20 godina. No, još uvijek se susreće sa stvarima koje nikada nije vidio.

Castra su pozvali u jedan dom kako bi se riješio kukaca, a stručnjak je pomislio kako stanovnicima problem stvara mrtva životinja koja je zapela unutar zidova, prenosi The Washington Times. Ipak, i sami Castro se šokirao kada je vidio o čemu se radi.

Šok i vjeverica, ovaj, nevjerica

Naime, kada je izrezao rupu u zidu kako bi pronašao životinju, iz zida su počeli ispadati – žirevi!

Po podu i Castru počelo je padati tisuće žireva te je izgledalo kao da ih je kamion iskrcao u nečiju kuću. Odmah im je postalo jasno, kukci su se hranili žirevima koji su nekako zapeli u zidovima. Nick pretpostavlja da je riječ o ptici, koja je marljivo skupljala žireve u zidovima kuće.

“Naišao sam na ovaj posao. Ptica je bila pošteni sakupljač. Napunio sam osam punih vreća smeća sa žirevima, a težili su preko 314 kilograma. Nerealno, nikada nisam naletio na tako nešto”, napisao je Nick na svojem Facebook profilu.

(klik.hr)