Home Magazin Zanimljivosti Djevojčica zapela na vodenom toboganu, snimak oca koji je spašava postao viralan

Djevojčica zapela na vodenom toboganu, snimak oca koji je spašava postao viralan

Roditelji su djevojčicu Siennu za šesti rođendan odveli u poznati britanski zabavni park, no u jednom trenutku zapela je na toboganu pa ju je uhvatila panika…

Kada je šestogodišnja djevojčica Sienna zapela na vodenom toboganu u popularnom zabavnom parku Gulliverov svijet u britanskom Warringtonu, njezin otac nije dvojio ni sekunde da joj pomogne, a video njegovog ‘spašavanja’ postao je hit na internetu. Otac se popeo po toboganu do djevojčice i potom se spustio zajedno s njom.

Andrew Reece (38) sa suprugom Emmom i kćerkom Siennom posjetio je zabavni park povodom šestog rođendana njihove djevojčice. Malena je u jednom trenutku otišla na vodeni tobogan s kojeg se spušta sa gumenim čamcem, no čamac je nasred tobogana zapeo pa je djevojčicu uhvatila panika. S obzirom da je osoblju parka trebalo duže da dođu do djevojčice, otac je odlučio preuzeti stvar u svoje ruke. Počeo se penjati po toboganu, a cijelu akciju spašavanja s tla je snimala njegova supruga. Kada je došao do malene, povukao je čamac i sjeo u njega te su se zajedno spustili niz tobogan.

– Siena je bila uzrujana i plakala je u čamcu , vidjeli smo da je preplašena. Osoblju je trebalo duže da je dođe osloboditi pa je njezin otac predložio da se on popone na tobogan i spusti je dolje – ispričala je majka djevojčice Emma za Daily Mail.

@thenuttyfamily1 Daddy to the rescue 🦸🏼‍♂️ #dadsoftiktok #daddytotherescue #hero #dadhero #waterslide #help #childrescue #rescue #scouse #scousers #dadanddaughter #superhero #superheroes #dadsavestheday #dadsaveskid #ourhero ♬ Powerful songs like action movie music – Tansa