Home Magazin Zanimljivosti Djevojčica je spasila velikog psa s tržnice. Nitko ga nije volio, a...

Djevojčica je spasila velikog psa s tržnice. Nitko ga nije volio, a ono je željelo toplinu i sreću

Ovo kućanstvo posjeduje ogromnog psa, kao i njihovu priču koja je započela ispred višekatnice. Čopor neprijateljski raspoloženih pasa napao je njemačkog stražara i nije se mogao zaštititi.

Usprkos tome, partner ove žene nije se zabrinuo stati u zaštitu ljubimca čuvara, već je, uzevši dasku, počeo eliminirati strašne, lajave mješance. Kada je pastir spašen, gospođica je zagrlila velikog psa i uzviknula: “Dolph!”.

Dakle, pastirski pas, koji se zapravo pojavio na ulici, dobio je svoju oznaku, ali i pronašao obitelj, ali i voljene vlasnike. Čovjeku koji je štitio ovu krupnu i također tipsku čupavu osobu to se jako svidjelo. Stavio ju je ravno u svoje vozilo i odnio u veterinarsku kliniku.

Na pregledu se pokazalo da je pas bolestan, a i samo da se dobro hrani. Psa su odveli u svoju rezidenciju na selu, gdje je Dolph bio iznimno oduševljen trčeći po prostranom travnjaku.

Sada je punopravni član obitelji, putuje zemljom sa svojim vlasnicima, a posebno voli ribolov i uživanje u finoj ribi.

Također ima vrlo veliku količinu krzna, pa su vlasnici morali nabaviti 2 robotska usisivača istovremeno, kako bi očistili vaš dom od čupavog krzna.

Dolph je na kraju postao pravi prijatelj za bebu. Igraju se međusobno i spavaju jedno s drugim. Kaže da će živjeti s Dolphom i kad sazrije.

(sfr-fresh.com)