Home Magazin Zanimljivosti Dječak (4) rođen bez ruku i nogu prvi put prohodao – osvojio...

Dječak (4) rođen bez ruku i nogu prvi put prohodao – osvojio srca svih koji su ga vidjeli

Camden, dječak rođen bez ruku i nogu, prvi je puta prohodao sa 4 godine, svojom hrabrošću osvojivši srca svih koji su ga vidjeli.

Prava hrabrost je boriti se protiv straha. Bitno je shvatiti čega se bojite i onda raditi na tome. Možemo reći da je ova obitelj veliki borac u borbi za život.

Katie Whiddon majka je troje djece, od kojih je jedno rođeno bez četiri ekstremiteta, stanje koje se naziva amelia-phocomelia. Katie je bila trudna samo 18 tjedana kada je ultrazvuk pokazao da će se njezin sin Camden roditi bez ruku i nogu.

Naravno da je Katie bila potresena, jer se kao i svaki drugi roditelj brinula kako će njezin sin obavljati jednostavne, dnevne stvari.

Prije nego što je napunio drugu godinu, Camden je pokazao da nije običan mali dječak. Njegova hrabrost činila ga je jakim i fokusiranim, ne gubeći nadu.

U ovom videu, možemo čuti Katie u pozadini dok Camden pravi svoje prve korake prema njezinom partneru Coleu Greenu. Camden sada ima 4 godine i hoda. Dječak sam ustaje i “hoda baš kao Nick”.

Radi se o Nicku Vujičiću, kršćanskom propovjedniku koji ima isti sindrom kao i Camden. Nick je proputovao svijet dijeleći svoju priču s milijunima, govoreći kakav je to život bez udova, a također je i veliki mentor Camdenu i njegovoj obitelji.

“Stvarno plačem. Ide ti tako dobro Camden. Zaista sam ponosna na tebe,” govori Katie. Ovo je zaista veliki korak za ovu obitelj.