Home Magazin Zanimljivosti DA, I TO SE DOGAĐA / Policija: ‘Tražimo ovu ženu. Na pokretnim...

DA, I TO SE DOGAĐA / Policija: ‘Tražimo ovu ženu. Na pokretnim stepenicama je zaskočila muškarca i seksualno ga napastovala’

Osumnjičenica je bila s prijateljicom kada se navodni napad dogodio 15. travnja oko 21 sat u središtu Londona.

Policija je u potrazi za nepoznatom ženom nakon što je seksualno napala muškarca na pokretnim stepenicama na stanici podzemne željeznice Euston u Londonu.

Muškarac se penjao pokretnim stepenicama i žena ga je pokušala svim silama zagrliti, a zatim ga je seksualno napastovala dok je on pokušavao pobjeći, izvijestila je londonska policija, piše DailyMail.

Osumnjičenica je bila s prijateljicom kada se navodni napad dogodio 15. travnja oko 21 sat u središtu Londona. Nakon navodnog napada žene su se ukrcale na vlak, tvrde iz policije. Detektivi su objavili slike CCTV-a žene koju istražitelji žele ispitati u vezi s incidentom.

Glasnogovornik BTP-a je rekao: “Prepoznajete li ovu ženu? Željeli bismo razgovarati s njom u vezi sa seksualnim napadom na podzemnoj stanici Euston u petak, 14. travnja. Oko 21 sat muškarac se kretao pokretnim stepenicama kada ga je žena pokušala uhvatiti za ruku. Kad je povukao ruku, ona ga je seksualno napastovala. Žena, koja je putovala s prijateljicom, zatim je napustila pokretne stepenice i ukrcala se na podzemnu željeznicu. Policajci bi željeli razgovarati sa ženom na ovim slikama jer vjeruju da ima informacije koje bi mogle pomoći istrazi.”

(net.hr)