Home Magazin Zanimljivosti Bračni par je uživao u toploj kupki, a onda je uslijedio šok:...

Bračni par je uživao u toploj kupki, a onda je uslijedio šok: Opako čudovište ih je zaskočilo s leđa (VIDEO)

Neimenovani muškarac je bio u društvu svoje bolje polovice, a svoj odmor su iskoristili tako da su se opuštali u hidromasažnoj kadi.

Ljudi se često susreću s opakim životinjama, ali se to najčešće dogodi na “njihovom” terenu: Na planinama, u šumama, uz rijeke i mora… No, jedan se bračni par susreo s pravom nemani i to na godišnjem odmoru.

Neimenovani muškarac je bio u društvu svoje bolje polovice, a svoj odmor su iskoristili tako da su se opuštali u hidromasažnoj kadi na imanju u okrugu Chaffee, Colorado. No, potom je uslijedio neočekivani i opasni napad strašne pume! Američki mediji prenose izjavu šokiranog čovjeka…

Odmor “iz snova”

“U tom su trenutku on i njegova supruga počeli vrištati i prskati vodom životinju. Žrtvina žena zgrabila je baterijsku svjetiljku i osvijetlila pumu, a svjetlo i metež prestrašili su životinju i natjerali je da se povuče.”

“Puma se potom popela na vrh brda, smjestila u blizinu nekih stijena, pa čučnula i otamo nastavila promatrati par”, piše portal Today. Par je nakon napada pume pobjegao u kuću te su nazvali vlasnika nekretnine.

Dobro su prošli

No, čovjek je na kraju imao sreće jer je zadobio svega četiri površinske ogrebotine. Policija je kasnije tragala za pumom, ali nisu mogli pronaći tragove opake životinje zbog niskih temperatura i smrznutog snijega na tlu. Čak su istaknuli da će postaviti zamke kako bi ulovili pumu.

“Par je učinio pravu stvar kada je napravio buku i osvijetlio pumu. Iako je ova žrtva zadobila samo lakše ozljede, incident shvaćamo vrlo ozbiljno. Upozorili smo susjede i postavili znakove za opasnost”, rekao je Sean Shepherd, područni upravitelj za divlje životinje.(klik.hr)