Home Magazin Zanimljivosti Biciklom prešao 2.000 km kako bi čuo otkucaje srca preminule kćerke u...

Biciklom prešao 2.000 km kako bi čuo otkucaje srca preminule kćerke u drugom čovjeku

Čovjek je biciklom prešao nevjerojatnih 2.000 kilometara kako bi čuo otkucaje svoje preminule kćeri. Njegovo putovanje trajalo je više od 25 dana.

Internet prostranstva često nas začude i izazovu brojne emocije sadržajima koje uspijemo pronaći u njima, a zasigurno je priča Billa Connera mnoge ostavila bez daha.

Naime, ovaj stanovnik Madisona u Wisconsinu (SAD) odlučio se na neobičnu misiju, odnosno, odlučio je proputovati gotovo polovicu Sjedinjenih Američkih Država na biciklu, samo kako bi čuo otkucaje srca svoje kćerke, nakon njezine smrti.

Snimka zaslona: YouTube

Njegova 20-godišnja kćerka Abbey preminula je u siječnju, za vrijeme odmora u Mexicu, a njezino srce donirano je Loumonthu Jacku Jr., koji je pretrpio nekoliko srčanih udara.

Zbog toga je Bill odlučio otputovati čak na Floridu, udaljenu 2.253 kilometra, samo kako bi čuo otkucaje srca svoje kćerke.


Snimka zaslona: YouTubeNjegovo putovanje trajalo je više od 25 dana, a emotivni susret rasplakao je mnoge korisnike društvenih mreža.


Snimka zaslona: YouTube

“Sada znam da je Abbey živa, ona živi u njemu, njeno srce je pomoglo da on ne umre. Sretan sam zbog njega i njegove obitelji što je preživio, a u isto vrijeme sretan sam što sam uspio ponovno sresti svoju kćerku”, kazao je Bill za CBS.(novizivot.net)