Home Magazin Showbiz ŽIKA JAKŠIĆ LJUBI 20 GODINA MLAĐU! Bila je udata za fudbalera Crvene...

ŽIKA JAKŠIĆ LJUBI 20 GODINA MLAĐU! Bila je udata za fudbalera Crvene zvezde i članica je unesko, lijepa kao lutka

Žika Jakšić se trudi da svoj privatan život drži što dalje od očiju javnosti, ali kada su isplivali snimci na kojima grli lijepu i zgodnu ženu, interesovanje je postalo još veće.

Riječ je o Tijani Mijailović, koja je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem, sa kojim ima sina.

Inače, Tijana je na Instagramu potpisana kao “The mother of dragon” (majka zmaja), a osim toga u opisu profila stoji da se bavi ekologijom i menadžmentom, kao i da je članica UNESCO.

“Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima, s obzirom da radi ozbiljan posao i takva vrsta marketinga joj ne treba.

Oni se znaju dugo, imaju zajedničke prijatelje, ali se nikada nisu družili i bili nešto bliski. Prije šest mjeseci sve više su počeli da se sreću i da izlaze zajedno i desile su se varnice.

Žika je bio taj koji je morao malo više da se potrudi”, otkrio je Žikin drugar za “Star” i dodao:

Uživaju u ljubavi, počeli su i da žive zajedno i on se promenio od kada je sa njom.

Voleo je prije ove veze da da sebi oduška, da se opusti sa društvom i uživa u vinu i nekoj žestini, ali od kada je u vezi, baš rijetko i izlazi i pije.

Ma, nova ljubav ga je baš dovela u red, često se s njim šalimo kako ne smije da mrdne od djevojke”.

Žikin drugar je naveo i da je voditelj sada drugi čovjek, kao i da su njegovi sinovi lijepo prihvatili njegovu navodnu djevojku, kao i ona njih.

mondo.rs