Home Magazin Film/TV Žena s najsavršenijim tijelom je otkrila: ”Napuštam glumu. Ne mogu biti nečija...

Žena s najsavršenijim tijelom je otkrila: ”Napuštam glumu. Ne mogu biti nečija ljubavnica…”

Keli Bruk odustaje od glume. Instagram

Keli Bruk glumila je u serijama kao što su ”Midsomer Murders”, ”Smallville” i ”Moving Wallpaper”, a pojavila se i u nekoliko filmova.

Keli Bruk (Kelly Brook, 44) objavila je da se više neće baviti glumom. Žena s najsavršenijim tijelom, kako ju mnogi nazivaju, glumila je u serijama kao što su ”Midsomer Murders”, ”Smallville” i ”Moving Wallpaper”, a pojavila se i u nekoliko filmova. Sada će završiti sa svojom glumačkom karijerom, a otkrila je i razlog.

– Napustit ću glumu. Ne volim predugo biti odsutna od kuće. Volim spavati u vlastitom krevetu i moram čuvati svog psa. Ja sam bila užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće – rekla je za Daily Star.

Glumica je ispričala i da ne želi glumiti tuđu ljubavnicu.

– Imam snažnu osobnost pa mi je uvijek teško ući u lik nekog drugog. Morala bih glumiti da sam u braku s nekim i nakon dvije sedmice ja sam u glavi doslovno vjerovala da je tako. Bila je to užasna situacija – dodala je.

S vjenčanja. Instagram

Inače, Keli je u braku s Džeremijem Parisijem (Jeremy), s kojim se vjenčala 2022. godine.

– Ne mogu zamisliti da se okrenem Džeremiju i kažem: ”Odsutna sam šest sedmica i pretvarat ću se da sam ljubavnica Rajana Rejnoldsa (Ryan Reynolds), je li to uredu?” Mislim da se to mom suprugu ne bi svidjelo. Nekad moraš odustati od nekih stvari u životu, ja ne mogu više samo pobjeći i biti glumica – rekla je Keli.

Osim u popularnim serijama, Bruk je glumila i u filmovima. Svoj prvi film ”Sorted” je snimila 2000. godine. Kasnije je glumila i u filmovima ”The Italian Job” te ”Piranha 3D”.

(avaz.ba)