Home Vijesti Crna hronika Zagrebačka policija traži ove mladiće

Zagrebačka policija traži ove mladiće

ZAGREBAČKA policija objavila je slike mladića za koje sumnja da imaju saznanja o premlaćivanju u Zagrebu 19. svibnja 2024. godine.

“U nedjelju, 19. svibnja 2024. godine, u Zagrebu, Draškovićeva ulica, nepoznati su počinitelji počinili kazneno djelo teška tjelesna ozljeda.

Svi su u ranim dvadesetima

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Jedan od muškaraca star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke svjetlije kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i tamne tenisice, a na desnoj podlaktici ima tetovažu.

Drugi muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke tamne kose, odjeven u bijelu majicu kratkih rukava, tamnoplave traperice i crne tenisice.

Treći muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u sivu majicu kratkih rukava, tamne hlače i bijelo-plave tenisice.

Četvrti muškarac star je između 20 i 25 godina, visok oko 190 centimetara, kratke crne kose, odjeven u crnu majicu kratkih rukava, tamnosive traperice i crne tenisice.

Ako građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija, pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192″, izvijestila je zagrebačka policija.

(index.hr)