Home Magazin Showbiz “ZA SAT VREMENA ZARADIM 300€!” Srbija će brujati nakon ovog SAZNANJA, otkrili...

“ZA SAT VREMENA ZARADIM 300€!” Srbija će brujati nakon ovog SAZNANJA, otkrili se DETALJI o voditeljki koji su se godinama KRILI!

Voditeljka Jovana Jeremić ne voli da radi kućne poslove, već smatra da je bolje da za to vreme radi i zarađuje novac.

Kako keže, za samo sat vremena uspe da zaradi čak 300 evra, što je ukupno mnogo više od prosečne zarade u Srbiji.

Jovana Jeremić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Uvek sam bila ćerka gazde i znam da poštujem novac. Neće novac svakog, bira u čije ruke ide i voli ljude koji ga poštuju, ali koji ne zavise od njega. To je filozofija koju me je moj otac naučio, kojeg su uvek htele pare. Uvek je govorio da novac ne sme da mi uzme dušu, da poštujem svaki dinar, da bi me pare volele. Milion puta mi se dešavalo da mi novac nije prioritet. Posao koji radim ne radim zbog novca, na televiziji sam godinama radila bez dinara, ali su pare izabrale da mi dođu u ruke jer su me uvek volele i vole me i dan-danas – rekla je ona nedavno.

Jovana Jeremić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Tata mi je uvek govorio da su uvek imali para dok sam živela kod njih, a kad sam otišla gomilica je počela da se smanjuje, ali dobro. Sad sam tu da im pomognem. Trudim se da ne provodim mnogo vremena u kući jer vreme u kući je izgubljen novac. Ja sam biznis-žena i za sat vremena više volim da zaradim 200-300 evra nego da oribam kupatilo i usisam kuću jer za to ću platiti ženu 600-700 dinara, jeftinije mi je tako – priznala je bila Jeremićeva.

Kurir/Republika