Home Vijesti Crna hronika VLASNIK RESTORANA NA ZLATIBORU U ŠOKU ZBOG POSTUPKA BRAČNOG PARA: “Čim pojedete,...

VLASNIK RESTORANA NA ZLATIBORU U ŠOKU ZBOG POSTUPKA BRAČNOG PARA: “Čim pojedete, napustite lokal i više nam NEMOJTE DOLAZITI”

Na Fejsbuk grupi “Zlatibor smeštaj – oglasna tabla” anonimni korisnik objavio je nesvakidašnju priču koja se dogodila u jednom restoranu na Zlatiboru.

Naime, glavni akteri su muž i žena srednjih godina koji su u restoranu naručili dve čorbe, a potom je sve krenulo “nizbrdo”.

– Danas je u restoran na Zlatiboru ušao bračni par srednjih godina. Na pitanje konobara “Šta želite za ručak?” odgovorili su “Dajte nam dve čorbe, a posle ćemo videti” – piše korisnik i dodaje:

– Konobar donosi dve čorbe… Žena vadi ogromnu plastičnu činiju, vade iz nje proju i kreću da umaču u čorbu! – navodi dalje korisnik.

– Vlasnik restorana im se obraća “Gospodo, greh je prekidati ljude usred jela, tako da čim pojedete molim vas napustite lokal i više nam nemojte dolaziti”.

Zlatibor, restoran, objava
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK/ZLATIBOR SMEŠTAJ – OGLASNA TABLA

Ubrzo su korisnici ušli u raspravu u komentarima ispod objave.

– Cene su im vau…verovatno čorba valja, a ostalo loše i ona varijanta ‘rani stoku ‘šta ona zna’ – jedan je od komentara, na šta je autor objave odgovorio:

– Pa? Znači dajte mi ćevape pošto su jeftini i dobri, a ‘leba i salatu nosim od kuće pošto su domaći, samo mi naseckajte – odgovorio je autor.

– A čim se apartmani izdaju za 20 evra, jasno je ko su gosti – naveo je drugi korisnik.

restoran, konobar
FOTO: SHUTTERSTOCK

Pojedini korisnici tražili su ime restorana, pa je jedan odgovorio na taj zahtev, napisavši: “Što je bitno koji je restoran?”, a ubrzo je usledio odgovor:

– Bitno je jako, jer kada uđete u bilo koji restoran na Zlatiboru, konobari vas pitaju “hoćete li da jedete”, a ako nećete onda ste u problemu, to nigde nema, nego na Zlatiboru…i da ne nabrajam još – navela je jedna korisnica.

(Kurir.rs)