Home Magazin Zanimljivosti VIDEO Skinula je preko 200 kg i sad je ne prepoznaju. Otkrila...

VIDEO Skinula je preko 200 kg i sad je ne prepoznaju. Otkrila je i kako: Nisam bila 2 godine vani

Foto: Youtube/TLC/Privatni album

Amerikanka se u međuvremenu ostvarila i u ulozi majke dva sina. Sada se suočava sa strahom da joj se težina ne vrati, ali ističe da pazi na prehranu…

Amerikanka Christina Phillips (32) iz Mississippija bila je jedna od najdebljih djevojaka na svijetu. Dnevno je unosila, kako kaže, 7000 kalorija. Nije se mogla gledati u ogledalu, a dvije godine nije izlazila iz kuće, prenosio je TLC. 

Kada je dostigla težinu od 300-njak kila u svojim dvadesetim godinama shvatila je da mora nešto promijeniti jer su zdravstveni problemi postajali sve veći. Njezinu transformaciju pratio je gotovo cijeli svijet, a usprkos brojnim iskušenjima, uspjela je skinuti preko 200 kila.

Isticala je da se osjeća zarobljeno u tijelu, a za nastale probleme krivila je majku i tadašnjeg muža koji su kupovali fast food i dopuštali joj da se prejeda kada je bila anksiozna. Christina danas ima oko 83 kile.

Liječnici su joj prije 10 godina operirali želudac. Međutim, to nije bilo dovoljno jer je u organizmu imala velike količine masnih naslaga pa su kile riješili kirurškim putem. Prema pisanju američkih medija, samo sa svake noge su joj uklonili po 20 kilograma masti. Nakon svega se počela kretati i paziti na prehranu.

Amerikanka se u međuvremenu ostvarila i u ulozi majke dva sina. Sada se suočava sa strahom da joj se težina ne vrati, ali ističe da pazi što jede.

– Ranije nisam mogla hodati i već poslije nekoliko koraka bih se zadihala. Sad se osjećam sjajno – rekla je.

(24sata.hr)