Home Vijesti Crna hronika (VIDEO) KOMPLETNO BLOKIRAN ULAZ U SELO! Pretraga od vrata do vrata, policija...

(VIDEO) KOMPLETNO BLOKIRAN ULAZ U SELO! Pretraga od vrata do vrata, policija vraća vozila, riječi mještanke su jako teške!

Intenzivna potraga za nestalom dvogodišnjakinjom Dankom Ilić nastavljena je punim tempom rano jutros. Volonteri i policija aktivno pretražuju teren, dok se prema izvještajima srpskih medija, tlo na kojem se obavlja potraga pokazalo kao izazovno za prelazak. Mještani su istaknuli da je teren neravan, s mnogo jama i opasnih vrtloga duž rijeke.

Volonteri su započeli provjere od vrata do vrata u lokalnim kućama, dok je ulaz u selo potpuno blokiran, a policija usmjerava vozila. Reporteri portala Srbija Danas bilježe da policija i volonteri detaljno pretražuju podrume svake kuće koju naiđu.

Svi volonteri su adekvatno opremljeni dubokim čizmama, dok se veliki broj njih kreće kroz selo i prema koritu rijeke. Podsjetimo, Danka Ilić nestala je jučer u 13:45 u naselju Banjsko Polje, a potraga traje već 16 sati.

Sustav Amber Alert, nazvan “Pronađi me”, aktiviran je jučer prvi put u Srbiji nakon nestanka djevojčice Danke Ilić. Programi na televiziji i radiju su prekinuti, građani su obaviješteni SMS porukama, a alarm je aktiviran i na aerodromu Nikola Tesla.

Na terenu su prisutne velike policijske snage, posebno Žandarmerija, Gorska služba spašavanja, kao i brojni volonteri. Ministar unutarnjih poslova Srbije, Bratislav Gašić, stigao je sinoć na mjesto nestanka djevojčice kako bi koordinirao akciju.