Home Magazin Showbiz VIDEO: Haris Džinović KASNO U NOĆI napustio policijsku stanicu: Pet sati davao...

VIDEO: Haris Džinović KASNO U NOĆI napustio policijsku stanicu: Pet sati davao izjavu o napadu Meline Džinović, sin sve vrijeme uz njega (VIDEO)

Pjevač Haris Džinović izašao je iz policijske stanice oko dva sata poslije ponoći, gdje je dao izjavu povodom napada na Melinu Džinović.

Ekipa “Blica” fotografirala je Harisa Džinovića ispred policijske stanice nakon što je prijavio bivšu suprugu Melinu Džinović zbog napada. Također je predao pištolj za koji ima dozvolu.

Haris je, kako saznajemo, izjavu povodom napada, koji se dogodio sinoć u njegovom domu od strane Meline, davao pet sati.

Haris se, nakon što je dao izjavu policiji, oglasio za “Blic” i otkrio da je Melina Džinović upala u vilu na Senjaku, u kojoj živi sa ćerkom Đinom i sinom Kanom, i napala ga verbalno.

Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! – kazao nam je Haris.

Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog – dodao je Džinović za “Blic”.

Haris je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom koji je sve vreme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

Sporim hodom i umoran ušao je u kola i otišao prema svojoj kući.

Melina prošla pored sina, nije mu se ni javila

Podsetimo, sinoć je Melina prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vreme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu u trenucima u toku noći kada je naša ekipa bila ispred.

Haris pozvao policiju nakon napada
Sinoć je Haris pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma, a pripadnici policije su vrlo brzo došli na lice mesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira.

Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega, a haos je prvobitno nastao nakon što je Melina odgledala intervju koji je on dao za “Blic” televiziju, u emisiji “Scena”.

Izneo intimne detalja iz braka
Haris je pre samog incidenta koji se dogodio u vili na Senjaku, u emisiji “Scena”, koja se emituje na Blic TV, izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

  • Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu… Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše – rekao je, između ostalog, Haris.

Melina i Haris su se razveli nakon 22 godine braka.

Video pogledajte OVDJE.

blic.rs