Home Vijesti Crna hronika VIDEO Drama: ‘Strašno! Komadi stijene veliki kao kombi padali su na cestu’

VIDEO Drama: ‘Strašno! Komadi stijene veliki kao kombi padali su na cestu’

Načelnik općine Sali napominje da se od jutra radi na sanaciji štete koja se dogodila sinoć uslijed ogromnog odrona na cestu.

U nedjelju navečer ogroman komad stijene i zemlje se sručio na cestu između Savra i Luke. Prava je sreća da nitko ondje nije prolazio i nastradao, govori nam čitatelj koji je poslao snimku velikog odrona na Dugom Otoku.

Iz Općine Sali potvrdili su da je do odrona došlo tijekom noći sa nedjelje na ponedjeljak zbog velike količine kiše koja je ondje padala. Kako kažu, trenutno se radi na sanaciji nastale štete, a jedna prometna traka već je prohodna.

– Ne pamtimo ovako što. Kamenja veličine kombija padala su na cestu zajedno sa zemljom i drvećem. Srećom, sve se dogodilo po noći kad ondje nitko nije prolazio. Mehanizacija je od jutra na terenu te rade na sanaciji nastale štete. Svakako mislimo da će biti potrebno rušenje i ostalih komada koji prijete urušavanjem – kazao je načelnik općine Zoran Morović.

Načelnik napominje da se radi o državnoj cesti, ali se nada da će se uskoro na tom dijelu pristupati kontroliranom rušenju opasnijih stijena te da će biti postavljena zaštitna mreža.

POGLEDAJ VIDEO!

(24sata.hr)