Home Magazin Showbiz Upoznajte mog dečka: Napisala je udovica Siniše Mihajlovića uz fotografiju s muškarcem...

Upoznajte mog dečka: Napisala je udovica Siniše Mihajlovića uz fotografiju s muškarcem zbog koga su svi zanijemili (foto)

Supruga Siniše Mihajlovića u zagrljaju prelepog muškarca

Arijana Mihajlović, supruga Siniše Mihajlovića često se oglašava na društvenoj mreži Instagram. Ona neretko objavljuje fotografije iz perioda svoje velike ljubavi sa Sinišom, koje za tren dobiju veliki broj lajkova.

Ova fudbalska legenda nedostaje svima, a najviše njegovoj porodici koja je odlučila da život nastavi baš onako kako bi on želeo – zajedno, uz osmeh, radujući se svakom dobru koje dolazi.

Supruga Siniše Mihajlovića čuva sećanje na njega

I koliko god da joj je teško zbog smrti supruga koji je ovaj svet napustio u decembru 2022. godine, Arijana se trudi da pronalazi radost, u deci, u prijateljima, unuci…

– Želim se uvek sećati svog muža i uvek ga nositi u srcu. To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se dogodilo, imala sam tu čast i privilegiju provesti 27 godina s tako divnom osobom. Želim reći svojoj deci da ih jako volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla nataviti dalje – izjavila je nedavno Sinišina udovica.

Arijanu mnogo toga podseća na Sinišu, no, njegov najmlađi sin Nikolas je kako mnogi kažu, njegova kopija. A Arijana je upravo s njim objavila fotografiju koja uz koju je napisala:

– Moj dečko!

Mnogi su napisali da je Nikolas prelep i da veoma podseća na svog slavnog oca.