Home Vijesti Crna hronika Uhićene dvije tinejdžerice sa snimki iz Splita, šamarale i tukle treću

Uhićene dvije tinejdžerice sa snimki iz Splita, šamarale i tukle treću

NA KRIMINALISTIČKOM istraživanju u splitskoj policiji od sinoć se nalaze dvije maloljetnice ​koje su fizički i psihički zlostavljale mladu djevojku, a treća je sve snimala, te je sve objavljeno na internetu.

Na snimci se vidi mlada djevojka koja kleči na ulici, iznad nje je druga djevojka koja je šamara i traži da se ispriča za to što je nekome govorila loše o njoj i drugim maloljetnicama. Od nje traži da joj vrati 30 eura koje joj je navodno posudila.

Djevojka traži oprost, one je ponižavaju i tuku

Potom mlada žrtva od druge djevojke dobiva jaki udarac u kralježnicu od čega pada i udara licem o tlo. Tada joj nasilnic​a da ruku da se podigne s poda, a potom ju pljusne.

Na snimci se vidi i čuje kako žrtva traži oprost svojih “egzekutorica” koje je nemilosrdno vrijeđaju, ponižavaju i iživljavaju se na njoj. Snimateljica videa joj čak zamjera što je njena starija sestra blokirala na društvenoj mreži. Djevojci potom zadaju udarce u glavu, guraju je.

Nakon što je snimka objavljena šokirala je sve koji su je pogledali, a dio građana je incident policiji prijavio online preko Redbuttona koji se bavi istraživanjem kaznenih djela prema djeci. Policija je brzo reagirala i već za koji sat uhitila ​identificirala i uhitila mlade delinkventice.

(index.hr)